AcasăMONDENChristian Sabbagh, cu sufletul ravasit: “Iarta-ma, draga mea sotie, pentru ca nu...

Christian Sabbagh, cu sufletul ravasit: “Iarta-ma, draga mea sotie, pentru ca nu sunt alaturi de tine!”

Cristian Sabbagh

Sambata, 28 septembrie, este o zi cu totul si cu totul speciala pentru Christian Sabbagh. Frumoasa lui sotie isi serbeaza ziua de nastere.

Chiar daca ar fi trebuit sa fie un eveniment sarbatorit in familie, Christian Sabbagh nu poate fi alaturi de Louise, lucru care il face extrem de trist. Prezentatorul stirilor de la Kanal D se afla la mii kilometri distanta – acolo unde meseria l-a chemat – si ii cere iertare sotiei sale ca intr-un astfel de moment nu este langa ea.

„La Multi Ani, draga mea sotie!  E pentru prima oara cand plec intr-o expeditie – nu mai putin riscanta decat cele precedente – cu sufletul ravasit. Nu pentru ca imi este teama de ce s-ar putea intampla. Nu! Intotdeauna am iesit la liman. Am vazut de atatea ori chipul had al mortii, incat nimic nu ma mai sperie in aceasta lume. Am crezut in mine si in puterea interioara de a ma intoarce nevatamat acasa, unde stiu ca ma asteapta cei dragi. Motivul pentru care sunt cuprins de o stare aparte, de melancolie nuantata cu o doza insemnata de parere de rau, tine de faptul ca astazi e ziua de nastere a celei care imi sta alaturi de peste 9 ani, intr-o casnicie care nu mereu a fost fara cusur.

Iarta-ma, draga mea sotie ca, intr-un astfel de moment atat de insemnat pentru tine, nu iti pot sta alaturi. E pentru prima oara cand se intampla asta, iar sufletul meu tanjeste sa iti fie in preajma. Din pacate, sunt la mii de kilometri distanta de casa. Acolo unde meseria ma cheama. Incerc sa combin doua lucruri in viata: dragostea ce o port familiei mele si pasiunea pentru profesie. Nu pot altfel. Iar tu ai inteles de fiecare data acest lucru. M-ai sprijinit intotdeauna si sunt convins ca o vei face si in viitor. Nu sunt un jurnalist frenetic. Ci doar un om care stie ca trebuie sa se intoarca acasa. La multi ani Louise! Dumnezeu sa te ocroteasca si sa iti dea putere sa-mi accepti in continuare „toanele de om mare”. Ma voi intoarce repede, ca de fiecare data!”, a fost mesajul postat de ziarist pe pagina sa de Facebook.

FOTO: Libertatea/ Facebook Christian Sabbagh

author avatar
Anca Murgoci