AcasăMONDENChefi la cuțite. Ei sunt cei trei finaliști ai sezonului 10! -...

Chefi la cuțite. Ei sunt cei trei finaliști ai sezonului 10! – VIDEO

(sursa foto: Facebook/sursa foto: Facebook/Chefi la cutite)

Fanii emisiunii culinare difuzate de Antena 1 au aflat, miercuri seară, 29 noiembrie, numele celor trei concurenți care au ajuns în marea finală a competiței „Chefi la cuțite”.

După cum era de așteptat, cei trei concurenți care au intrat în etapa finală a show-ului culinar ajuns la sezonul 10 au trecut prin mari emoții până să-și audă numele.

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii, a fost cea care a anunțat cine sunt cei trei competitori care se vor confrunta în finala „Chefi la cuțite” sezonul 10, premiul pus în joc fiind de 30.000 de euro.

Adrian, Raluca și Flori – cei trei finaliști

Din cei 9 semifinaliști, doar 3 au trecut în etapa finală a sezonului 10 al show-ului culinar. Cei trei chefi – Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu – vor avea, fiecare, câte un concurent în finală.

Primul nume rostit în dreptul finaliștilor a fost cel al lui Adrian Stroe, cuțitul de aur al lui chef Scărlătescu. A doua finalistă este Raluca Todea, din echipa roz, cea a lui Florin Dumitrescu. De asemenea, în finală a ajuns și Florica Boboi, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea.

Marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 10, va fi difuzată joi seară, 1 decembrie, la Antena 1, de la ora 20.30. Așadar, la finele ediției ce va fi difuzată chiar de Ziua Națională, 1 decembrie, se va afla cine câștigă trofeul sezonului 10 al show-ului culinar „Chefi la cuțite”!