AcasăMONDENChef Cătălin Scărlătescu, transportat de urgență la spital, în prag de Anul...

Chef Cătălin Scărlătescu, transportat de urgență la spital, în prag de Anul Nou. Ce i s-a întâmplat

Cătălin ScărlătescuChef Cătălin Scărlătescu, transportat de urgență la spital, în prag de Anul Nou. Ce i s-a întâmplat

Cătălin Scărlătescu a suferit un mic accident, motiv pentru care a fost nevoit să se prezinte la cea mai apropiată unitate spitalicească.

Deși mai sunt câteva zile până la finalul acestui an, juratul de la Chefi la cuțite se află pe patul de spital. Iată care este motivul.

Cătălin Scărlătescu a suferit o entorsă

În urma unor complicații la picior, Scărlătescu a fost nevoit să se prezinte la spital. Acesta ar fi alunecat și s-ar fi accidentat. Deși nu este un lucru foarte grav, Cătălin Scărlătescu a trebuit să meargă la spital pentru că este vorba despre o entorsă.

Cheful va putea să își reia viața de zi cu zi cât de curând, întrucât accidentul nu a fost urmat decât cu o entorsă. Cătălin Scărlătescu se află acum în afara oricărui pericol, conform spynews.ro.

Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, au în plan ca trecerea dintre ani să fie marcată într-un cadru de poveste, în Maramureș, iar imediat după, cei doi își doresc să plece într-o binemeritată vacanță, în Asia.

author avatar
Andreea Vlad
1.052 afisari

2 COMENTARII

  1. Au ajunns bucatarii mari vedete Cata nerusinare ..el nu stie tabla inmultirii dar toata lumea trebue sa stie ce a patit el Hai siktir ziare de rahat !Totul e cu fundu-n sus !Bai tzigonierule ai depasit 300 de kg Cum de se uita fata aia la tine ,basinosule!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger