Cauta

Chef Catalin Scarlatescu si-a lansat propria linie de mici

Mai precis, chef-ul de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor“ si-a lansat o linie de produse din carne, linie care-i va purta semnatura. Si asta e doar inceputul, spune Scarlatescu.

Desi se afla la inceput cu acest proiect chef Scarlatescu spune ca nu se va opri aici

Produsele lui Scarlatescu sunt deja prezente pe rafturile supermarketurilor din tara. Este vorba de preparate din carne dupa retete traditionale romanesti, fara adaos vegetal.  Retetele au fost culese de Catalin Scarlatescu in ”calatoriile culinare” de-a lungul si de-a latul Romaniei.  ”Le-am adaugat un plus, ceva din stilul meu caracteristic de a gati”, spune chef Scarlatescu. Evident, din ”material” nu lipsesc preparatele din carne pregatite pentru mici, carnati sau sarmale. ” Nu e nimic fusion aici, e vorba pur si simplu de mancare romaneasca, de preparate din carne de cea mai buna calitate, de retete pe care le-am perfectionat personal in timp“, mai spune chef-ul de la “ Iadul Bucatarilor“.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • Cum navighează capitaliștii de risc pe valul reînarmării Europei?
  • România, patria birurilor. Guvernul taie de la popor ca să dea la străini!
  • Catastrofa din sistemul energetic, trecută la realizări. Un mandat cât 1.000 de MW
  • România a intrat și în criză de locuri de muncă
  • Israelul a atacat Iranul nu din frică, ci din aroganță
  • Chelsea aruncă pe geam 1,54 miliarde de euro!
  • Fierbe CFR Călători. Sindicaliștii amenință cu greva generală
  • „Mondialul” caniculei. Starurile prezente în SUA se „coc” la aproape 40 de grade!
  • Nicușor Dan, precum argintul viu
  • Exit mobile version