Temutul jurat Catalin Scarlatescu si-a incarcat bateriile intr-o vacanta in Spania, delectandu-se cu preparatele culinare iberice din zonele rurale. Intr-un satuc, un patron de restaurant l-a intrebat daca a venit la ei in tara pentru a filma la „Master Chef”. Il stia gratie angajatilor sai romani. In Barcelona s-a bucurat de aromele condimentelor din piata La Boqueria, unde a gatit la fata locului, la Castellon a descoperit cafeaua carajillo, iar in Valencia a admirat livezile de portocali
Chef Catalin Scarlatescu, recunoscut si in Spania
Ultimele știri
Credem că acum ne este greu cu banii? Economistul care a prevăzut criza din 2008 vine cu veşti şi mai proaste decât în urmă...
Cele două mari conflicte armate de la nivel mondial, din Ucraina şi Israel, au provocat crize financiare aproape fără precedent. Reperul este anul 2008....
De ce importă România forţă de muncă? Şcoala formează specialişti în domenii fără căutare, iar pe alţii îi alungă statul. Cum e fentat bugetul...
Economiştii au identificat cauzele pentru care România traversează o criză a forţei de muncă. Statul nu formează specialişti în domenii actuale şi relevante, iar...