AcasăMONDENCezar Ouatu sare la gatul lui Cristian Tudor Popescu: "Poate isi schimba...

Cezar Ouatu sare la gatul lui Cristian Tudor Popescu: „Poate isi schimba parerea despre mine”

Foarte contestat dupa rezultatul obtinut la Eurovision 2013, Cezar Ouatu este de parere ca a fost sabotat si ca in realitate el ar fi trebuit sa iasa pe primul loc.

Reprezentantul Romaniei la Eurovision a comentat atacul lansat de Cristian Tudor Popescu – poate unul dintre cele mai dure comentarii facute la adresa lui Cezar.

Desi a marturisit ca ii apreciaza opinia jurnalistului, Ouatu a parut foarte deranjat de faptul ca CTP a facut misto de numele lui de familie. „Este foarte talentat si ii apreciez opinia. Cum domnul Popescu are un tata si duce cu mandrie acest nume de familie, asa se intampla si cu mine. Sunt mandru”, a spus contratenorul, invitat in platoul Happy Hour.

In ceea ce priveste comentariile legat de prestatia sa, cantaretul a afirmat ca l-ar fi luat si pe jurnalist pe scena Eurovision. „Il invit la concertul lui Andrea Bocelli, poate isi schimba parerea. Eu il respect ca jurnalist si cam atat. A fost cam tarziu, ca il luam ca backing vocal cu mine la Malmo”, a glumit Cezar Ouatu.

author avatar
Alina Costache