AcasăMONDENCezar Ouatu, dezvaluiri ULUITOARE privind ORIENTAREA SEXUALA. Ce a patit la Eurovision!

Cezar Ouatu, dezvaluiri ULUITOARE privind ORIENTAREA SEXUALA. Ce a patit la Eurovision!

Invitat la o emisiune de televiziune, contratenorul care a reprezentat Romania la Eurovision anul acesta a facut cateva dezvaluiri cel putin uluitoare privind orientarea sexuala a lui si a colegilor lui.

Cezar Ouatu a participat la emisiunea lui Dan Negru, „Te pui cu blondele?”, unde a fost luat la descusut de participantele curioase, mereu la curent cu subiectele mondene, iar una dintre intrebarile mai indiscrete a fost aceea privind orientarea lui sexuala.

„Sunt heterosexual, in ciuda speculatiilor, a vocii mele si a faptului ca majoritatea contratenorilor sunt homosexuali!”, a povestit Ouatu. Si daca tot au ajuns sa dezbata acest subiect, Cezar a povestit ca a primit cateva avansuri de la barbati chiar la Eurovision: „Am primit foarte multe avansuri de la barbati, in concurs”.

Coechipierele sale din editia care va fi difuzata miercuri seara, la Antena 1, sunt Anda Adam si Andreea Balan, care s-au grabit sa sustina si ele spusele contratenorului: „A flirtat cu noi in culise!”, a dezvaluit Andreea in timp ce Anda tragea concluziile: „E bunuc!”.

Foto: libertatea.ro

author avatar
Alina Costache