AcasăMONDENȘOCANT! Un copil de 10 ani, cel mai tânăr model transgender, a...

ȘOCANT! Un copil de 10 ani, cel mai tânăr model transgender, a defilat pe podiumul Săptămânii Modei de la New York! – FOTO&VIDEO

NoellaCel mai tânăr model transgender are doar 10 ani! A defilat pe podiumul Săptămânii Modei de la New York

O fetiță de 10 ani devine cel mai tânăr model transgender. La 6 ani după ce a început transformarea, Noella McMaher a scris istorie după ce a apărut pe podium în timpul Săptămânii Modei de la New York.

Tânărul model a defilat pentru designerul Mel Atkinson, designerul din spatele companiei Trans Clothing.

Noella a vrut să devină fetiță la 2 ani

Potrivit părinților ei, Noella a început să spună că nu era băiat când avea doar doi ani. La patru ani a mers la terapie și i-a declarat medicului că este fată. În timp ce părinții ei cred că este prea tânără pentru a face tranziția medicală, ea a făcut tranziția socială la patru ani, iar la șapte și-a schimbat legal numele. Tot atunci și-a început cariera de model.

Părinții ei sunt mândri și își susțin fiica trans. Ei susțin că nu își doresc nimic altceva decât ce este mai bun pentru ea.

E susținută de părinții săi

„Ca părinte al unui copil transgender, este de datoria mea să o protejez și să mă asigur că este în siguranță”, a spus mama ei, potrivit Mirror.

„La zece ani, este foarte matură pentru vârsta ei și sigură de sine. Ea vrea să le arate altor copii transgender că este în regulă să facă tranziția socială și să accepte cine sunt ei.”

Între timp, fetița își explorează identitatea. Noella vrea să-și folosească platforma pe măsură ce urcă în cariera ei de model pentru a încuraja alte persoane trans să accepte cine sunt.

Fetița este dornică să ajute și este o adevărată activistă pentru drepturile transgender.

author avatar
Andreea Vlad