AcasăMONDENȘOCANT! Un copil de 10 ani, cel mai tânăr model transgender, a...

ȘOCANT! Un copil de 10 ani, cel mai tânăr model transgender, a defilat pe podiumul Săptămânii Modei de la New York! – FOTO&VIDEO

NoellaCel mai tânăr model transgender are doar 10 ani! A defilat pe podiumul Săptămânii Modei de la New York

O fetiță de 10 ani devine cel mai tânăr model transgender. La 6 ani după ce a început transformarea, Noella McMaher a scris istorie după ce a apărut pe podium în timpul Săptămânii Modei de la New York.

Tânărul model a defilat pentru designerul Mel Atkinson, designerul din spatele companiei Trans Clothing.

Noella a vrut să devină fetiță la 2 ani

Potrivit părinților ei, Noella a început să spună că nu era băiat când avea doar doi ani. La patru ani a mers la terapie și i-a declarat medicului că este fată. În timp ce părinții ei cred că este prea tânără pentru a face tranziția medicală, ea a făcut tranziția socială la patru ani, iar la șapte și-a schimbat legal numele. Tot atunci și-a început cariera de model.

Părinții ei sunt mândri și își susțin fiica trans. Ei susțin că nu își doresc nimic altceva decât ce este mai bun pentru ea.

E susținută de părinții săi

„Ca părinte al unui copil transgender, este de datoria mea să o protejez și să mă asigur că este în siguranță”, a spus mama ei, potrivit Mirror.

„La zece ani, este foarte matură pentru vârsta ei și sigură de sine. Ea vrea să le arate altor copii transgender că este în regulă să facă tranziția socială și să accepte cine sunt ei.”

Între timp, fetița își explorează identitatea. Noella vrea să-și folosească platforma pe măsură ce urcă în cariera ei de model pentru a încuraja alte persoane trans să accepte cine sunt.

Fetița este dornică să ajute și este o adevărată activistă pentru drepturile transgender.

author avatar
Andreea Vlad
1.639 afisari

14 COMENTARII

  1. Numai nebunii cred ca a cerut asa ceva la dou ani cand nu are discernamant.sta satana de ei si alte cuvinte sunt de prisos!!

  2. 1. nu e „fetiță” indiferent daca se va mutila genital, ci băiat cu tulburări psihice. altii se cred Napoleon și-s internați la balamuc.

  3. Pitici pe creier. Cu cat esti mai degenerat, cu atat esti bagat in seama de massmedia si promovat ca etalon. Marș, secaturilor!

  4. Ma intreb daca parintii ei primesc o finantare generoasa de la vreo fundatie caritabila care lupta pentru „drepturile” minoritatilor defavorizate.

    • Ăștia au primit finanțarea de când și-au tras-o, dacă era băiat la 2 ani vroia sa fie fată !

  5. Nebuni de legat părinții copilului,ce știe un copil despre el la 2 ani! Sunt plătiți și denaturați acești părinți.

  6. Las’ că-i bine. O să se-nsoare (mărite) cu Greta Thunberg… și-așa pe-aia n-ar lua-o nici măcar un arab stătut…

  7. Inseamna ca acest trangender a avut discernamant la 2 ani.
    Dupa aceeasi logica, nu mai exista notiunea de ” copil”, ” minor”, nu mai este nevoie de parinti sa-l indrume.Maine, poimane ne trezim ca la 2 ani si- a „dat consimtamantul ” la vreun contact anormal.
    E abuz psihic asupra copilului transgender ?

  8. Tare , cică la 2 ani a cerut să fie fata și dorința ia fost împlinită pe loc….va veni ziua când REGRESISTIi ăștia vor plăti pt tot

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger