AcasăMONDENCea mai sexy ipostază în care a apărut Beyonce vreodată! Uite cum...

Cea mai sexy ipostază în care a apărut Beyonce vreodată! Uite cum s-a lăsat pozată! FOTO/VIDEO

(sursa foto: Facebook/ Beyoncé)

Solista americană cu fani în lumea întreagă pare mai pregătită ca oricând să revină în atenția publicului, pregătind apariția pe piață a noului său album.

„Renaissance” va fi lansat pe 29 iulie, însă cântăreața în vârstă de 40 de ani are grijă să le țină captată atenția fanilor până la marele eveniment prin care, foarte probabil, își propune să revină în forță pe piața muzicală. Beyonce își promovează deja noul album, și nu oricum, ci printr-o ipostază hot, demnă de o vară toridă, și la propriu, și la figurat.

Beyonce a postat pe conturile sale oficiale de Instagram și Facebook o fotografie în care apare într-o ipostază mai sexy ca oricând, „călare” pe holograma unui cal. Solista a renunțat la haine în favoarea unor accesorii argintii, care abia dacă îi acoperă pieptul și abdomenul. Lesne de înțeles, fanii au fost în extaz când au văzut fotografia.

„Liberă și aventuroasă”

„Crearea acestui album mi-a permis să găsesc un loc în care să visez şi o evadare într-o perioadă terifiantă pentru lume. Mi-a permis să mă simt liberă şi aventuroasă într-un moment în care se întâmplau foarte puţine lucruri. Intenţia mea a fost de a crea un loc sigur, un loc unde critica nu are loc. Un loc în care să fii ferit de perfecţionism şi de supraanaliza. Un loc în care să ţipi, să simţi libertatea.

A fost o călătorie minunată de explorare. Sper că veţi găsi bucurie în această muzică. Sper că vă va inspira să vă mişcaţi şoldurile. Şi să vă simţiţi de asemenea unici, puternici (e) şi sexy aşa cum sunteţi”, a scris solista, pe Instagram, în dreptul fotografiei care a făcut furori printre fanii săi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Beyoncé (@beyonce)

După deja celebrele „Crazy in Love” și „Baby Boy”, fanii lui Beyonce vor putea asculta, începând cu finele acestei luni, ce piese le-a pregătit diva americană, pe noul său album. Al șaptelea său album solo. Încă de zilele trecute, au putut asculta primul single de pe acest album, „Break My Soul”, pe canalul de Youtube al cântăreței.

 

author avatar
Andrei Coman
1.233 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger