AcasăMONDENCe sumă ia Mihai Trăistariu pentru un concert. Cunoscutul solist a vorbit...

Ce sumă ia Mihai Trăistariu pentru un concert. Cunoscutul solist a vorbit deschis despre asta! „Mi-am fixat prețul”

(sursa foto: Facebook/Mihai Traistariu)

Numele său e cunoscut în România, dar și dincolo de granițele țării, fiind unul dintre artiștii de la noi care țin permanent legătura cu fanii săi, pe rețelele de socializare. Vă întrebați cât câștigă Mihai Trăistariu de pe urma unei „cântări”? Solistul n-a făcut un secret din acest subiect, mărturisind cât cere pentru un recital de 45 de minute.

Artistul – cunoscut publicului încă de pe vremea când făcea parte din trupa Valahia, iar apoi grație succesului înregistrat de piesa „Tornero”, cu care a participat, în urmă cu mai mulți ani, la Eurovision – a dezvăluit ce sumă cere pentru un recital de trei sferturi de oră. Mărturisește că e dispus la negociere, când vine vorba de concerte în Constanța, orașul în care locuiește, dat fiind faptul că îi e mai ușor să se deplaseze, fiind vorba de o distanță mică.

Trăistariu: Cum e și firesc, de Revelion mai creștem prețul

În rest, Trăistariu și-a fixat prețul pentru un recital la 1.500 de euro. „Onorariul meu a rămas același, după Eurovision, mi-am fixat prețul la 1.500 de euro, pentru un recital de 45 de minute. E prețul meu, dar mă mai înțeleg cu omul. Dacă spectacolul este la Constanța, orașul în care locuiesc, mai las din preț, pentru că nu mă deplasez, dar, dacă merg la Timișoara, țin morțiș să iau 1.500 de euro, plus TVA, pentru că avem factură.

Cum e și firesc, însă, de Revelion, mai creștem prețul. Organizatorii trebuie să înțeleagă faptul că noi, artiștii, ne stricăm noaptea de Revelion, că nu petrecem. Dacă tot ne sacrificăm Sărbătorile, măcar să reușim să luăm mai mult. Ori stai în familie, ori mergi și cânți pe bani ca lumea!”, a declarat solistul, pentru Impact.ro.

Și dacă tot se apropie Sărbătorile și a pomenit de Revelion, cântărețul a dezvăluit că în Noaptea dintre Ani va cânta în Bulgaria. Va avea nu unul, ci trei concerte. „De Revelion voi cânta la trei resorturi din Bulgaria, pentru 2.000 de euro la fiecare concert, plus TVA. Sunt și bulgari, și turiști austrieci, dar trei sferturi sunt români”, a declarat Trăistariu, pentru sursa citată.

Și-a împodobit deja bradul

Semn că așteaptă Sărbătorile de iarnă sau că vrea să se bucure cât mai mult de atmosfera de Crăciun, din propriul cămin, solistul în vârstă de 42 de ani și-a anunțat fanii, recent, că a împodobit bradul.

S-a întâmplat chiar în ultima zi a lui noiembrie, de Sfântul Andrei. „Gata. Bradul e făcut. Pisoii sunt fericiți”, le-a dat de veste Trăistariu celor care îl urmăresc pe pagina de Facebook și care știu că e un mare iubitor de animale.

author avatar
Andrei Coman
415 afisari

2 COMENTARII

  1. Da, cine te pune sa te sacrifici de Revelion ??? Eu sant obligat sa ma duc la o garda, de exemplu, ca altfel un om poate sa-si piarda viata, dar, matale ??? Stai nene acasa si petrece cu cei dragi, ca iti mai raman 364 de zile in care sa tot canti…iar, de lalaitori la luna, slava Domnului, nu ducem lipsa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger