AcasăMONDENCe spune Shakira despre despartirea de Pique

Ce spune Shakira despre despartirea de Pique

Frumoasa cantareata Shakira si fotbalistul Gerard Pique au fost zilele aceste pe primele pagini ale ziarelor. Veste ca cei doi s-ar fi despartit i-a intristat pe fanii din toata lumea.

Dupa ce ziarul El Mundo Deportivo a publicat informatia conform careia Shakira, in varsta de 36 de ani, si fotbalistul Pique, in varsta de 26 de ani, si-ar fi spus adio chiar daca au un copil de aproape 10 luni, fanii din intreaga lume s-au isterizat. Insa, Shakira a tinut sa ii linisteasca, asa ca a postat pe contul sau de Twitter o fotografie cu micutul Milan si iubitul ei spunand scurt : „Nu ne vom desparti”.

Cele doua vedete sunt impreuna de doi ani de zile, si in ciuda diferentei de zece ani, cei doi par sa se inteleaga foarte bine. In plus, pe 22 ianuarie, cei doi au devenit parintii micutului Milan Pique Mebarak. Nici macar niste probleme mai vechi nu au reusit sa-i desparta pe cei doi. Zvonurile cum ca jucatorul de la FC Barcelona si-ar fi inselat iubita in 2011 cu o femeie cu mult mai tanara, nu i-au despartit pe cei doi. Potrivit presei internationale, la acea vreme, Pique ar fi inselat-o pe cantareata cu un model catalan in varsta de doar 20 de ani.

author avatar
Andra Nesu