AcasăMONDENCe spune Lavinia Parva despre greutatea ei!

Ce spune Lavinia Parva despre greutatea ei!

Satula sa tot citeasca in presa articole despre greutate sa si despre felul in care arata, Lavinia Parva a hotarat sa ia atitudine si sa lamureasca pe toata lumea ce se intampla.

Cantareata a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care isi linistea fanii spunandu-le ca nu sufera de nicio afectiune a glandei tiroide si ca este o femeie cu forme!

“Dragilor va multumesc ca sunteti din ce in ce mai multi, aici, pe pagina mea de Facebook. Vreau sa stiti ca am devenit mai activa in mediul virtual pentru ca vreau sa comunic cu voi si pentru ca sunt anumite informatii ce apar care nu sunt deloc adevarate. Greutatea mea este cel mai nou subiect de discutie, gasesc asta cumva amuzant, pentru ca a fost mereu constanta si asta se poate observa destul de usor. Sunt o femeie cu forme , care da are grija de silueta ei ca orice alta femeie! Faptul ca as suferi de glanda tiroida este o fabulatie. As putea sa va spun dragilor ca sunt sanatoasa tun ….Va pup, va imbratisez si sa fim sanatosi!”, a scris Lavinia pe Facebook.

author avatar
Andra Nesu