AcasăMONDENCe spune Carmen Bruma despre sexul bebelusului sau!

Ce spune Carmen Bruma despre sexul bebelusului sau!

Carmen Bruma, prima declaratie despre SARCINA: "Starea femeii gravide (din momentul conceperii fatului si pana la nasterea lui); starea de sarcina, lauzie, graviditate – Din lat. graviditas, -atis, fr. gravidité".

Carmen Bruma este foarte fericita si implinita. Insarcinata in patru luni, iubita lui Mircea Badea spune ca simte ca va avea un baietel!

A facut cateva ecografii, însa sexul bebelusului este sigur suta la suta abia în luna a sasea. Insa Carmen Bruma spune ca ea simte ca e baietel. Vedeta a vorbit despre sarcina sa in emisiunea Teo Show de pe Kanal D. Roscata a avut o perioada destul de grea, cu greturi.

„Starile de greata au fost permanente in primele trei luni. Am incercat sa mananc fortat atat cat am putut. Am citit, sunt foarte bine documentata, insa nu am putut sa aplic tot ceea ce am citit. Teoretic, dupa patru luni si jumatate greturile dispar sau se raresc. Orice medic ginecolog spune ca e bine sa astepti sa nu dezvalui imediat apropiatilor, pentru ca primele luni sunt mai dificile ale sarcinii”, a declarat Carmen Bruma la Teo Show.

Incredibil este ca, desi este insarcinata in patru luni, nu a luat deloc in greutate. Ea are in continuare grija la alimentatia sa si face sport aproape zilnic. „Am facut sport, cinci sedinte pe saptamana insa mult mai putin intense decat inainte. Medicii mi-au permis acest lucru. Am simtit din primul moment ca ar fi baiat, vom vedea daca ma insel”, a mai spus Carmen Bruma.

author avatar
Andra Nesu