AcasăMONDENCe se întâmplă între Shakira și Gerard Pique după 12 ani de...

Ce se întâmplă între Shakira și Gerard Pique după 12 ani de relație. Presa din Spania anunță despărțirea

gerard piqueCum se răzbună Pique pe Shakira după ce artista l-a făcut de râs cu noua melodie. O nouă înțepătură la adresa fostei iubite

Shakira şi fotbalistul Barcelonei, Gerard Pique, sunt la un pas de despărţire, anunță presa din Spania. Jucătorul de fotbal este acuzat de infidelitate.

Jurnalistele El Periódico, Laura Fa şi Lorena Vazquez, au dezvăluit detalii despre criza relaţiei dintre cele două staruri.

Shakira l-a alungat pe Pigue de acasă

Potrivit sursei menționate, fotbalistul s-ar fi mutat deja singur, într-un apartament, pe fondul problemelor din cuplu. În ultima perioadă, Pique s-a bucurat de viața de noapte alături de prieteni, între care și Riqui Puig de la Barcelona.

Motivul separării ar fi infidelitatea, care s-a petrecut acum câteva săptămâni.

„Shakira este conştientă că Pique este infidel. Aşa s-a întâmplat. De aceea s-a produs distanţarea dintre ei. Probabil că nu a mai rămas nimic”, potrivit jurnalistelor spaniole.

După ce l-ar fi prins în fapt, faimoasa Shakira i-a cerut lui Pique să se mute singur în apartamentul lui.

Fotbalistul a fost infidel

„Cântăreața l-a prins cu altă femeie și urmează să se despartă. De asta a decis să nu mai stea împreună cu el. Așa s-a întâmplat. Probabil că nu mai este nimic rămas”, a menționat sursa ziarului catalan.

Din 2011, Shakira, în vârstă de 45 de ani, este într-o relație cu fotbalistul Gerard Pique. Împreună au doi copii. Cuplul nu a făcut niciodată pasul spre căsătorie, fotbalistul recunoscând de curând că iubita lui are o „altă mentalitate” despre mariaj.

author avatar
Andreea Vlad