AcasăMONDENCe salariu are, de fapt, Carmen Tănase. Mulți români doar visează la...

Ce salariu are, de fapt, Carmen Tănase. Mulți români doar visează la un asemenea venit

Carmen TanaseCe salariu are, de fapt, Carmen Tănase. Mulți români doar visează la un asemenea venit

Actrița Carmen Tănase a dezvăluit în cadrul unui podcast ce salariu primește, susținând că îi ajunge să supraviețuiască, dar nu și să trăiască.

Carmen Tănase a dat totul din casă și a vorbit despre salariul pe care îl încasează lunar, atunci când a fost întrebată dacă se poate trăi din meseria de actor, în România.

Carmen Tănase încasează lunar circa 1300 de euro

Este vorba de aproximativ 1.300 de euro pe lună și admite că a avut perioade în care a avut probleme financiare.

”Până la urmă supraviețuiești cu salariul. La categoria mea, de exemplu, e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc”, a declarat Carmen Tănase.

De asemenea, Carmen Tănase a mai spus că, în trecut, au existat perioade în care nu îi ajungeau banii de la lună la lună. Mai mult decât atât, actrița a mai spus că cei mai mulți bani i-a câștigat pe vremea când făcea televiziune, căci salariile din teatru nu se ridică la sume foarte mari, însă în prezent lucrurile s-au mai schimbat și în această privință, deoarece s-a dezvoltat teatrul privat.

Probleme cu banii la începutul carierei

„Da, am avut perioade (n.r. – când nu îi ajungeau banii). Absolut. N-am câștigat mai bine decât atunci când am făcut televiziune. Din teatru nu! Acum, sigur, de câțiva ani s-a dezvoltat teatrul privat și acolo e cu totul altceva, dar și acolo e în funcție de notorietate, nu toată lumea e plătită la fel. Dar acum dacă ne-au tăiat prăjitura și la spectacolele private, că nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune! Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască. Punct!”, a mărturisit actrița.

Carmen Tănase se numără printre cele mai iubite și îndrăgite actrițe de la noi din țară. Pe lângă prestațiile de la teatru, cunoscuta actriță s-a făcut remarcată și prin prisma rolurilor de excepție pe care le-a interpretat în cadrul telenovelelor românești și cu care a ajuns rapid la sufletele telespectatorilor.

author avatar
Andreea Vlad
5.354 afisari

14 COMENTARII

  1. are f putin fata de trantorii din parlament si din tot felul de sinecuri .titlul art este total neinspirat.

  2. Să nu exageram, cu filme ( la care nu se duce nimeni ), reclame ( cat îndeasă ) și alte șușanele chiar n-are motiv de supărare ! Dacă nu s-ar ști nu s-ar povesti: cu 2-3 filme pe an, minim, plătite în general de CNC și câteva reclame basca sușele uita de salariu, parol !

  3. F bine e pe munca ei si pe talent ca doar nu trebuie sa fim toti saraci si sa ne dea ue pomana paste expirate!!! Sunt multi care nu merita sa aiba ceea ce primesc!!

  4. Asta nu stie ce inseamna cu adevarat sa supravietuiesti. Daca ar avea 700 de lei pensie, ce ar mai spune atunci, ca e mai moarta decat vie? Pai cu 6500 de lei, eu pot trai 5 luni fara probleme in Bucuresti. Si mai pun si bani de-o parte. A, daca vrei sa te sparti in figuri, nici 13.000 de euro nu-ti ajung lunar.

    • Probabil ca postesti des, de altele nici nu mai vorbim. Cum poti abera in halul asta?! De aia au ajuns romanii sclavi, pentru ca se complac ca atare, nici macar cu resturile de la masa borfașilor si scursurilor, trădătorilor si jegurilor umane care îi jefuiesc de tot ce e al lor, de 32 de ani, într-o țară atât de binecuvântată în bogătii naturale, ca România. Halal atitudine si mod de viată! Auzi, cu 1300 de euro te spargi în figuri. Vai de noi!

      • Nu ai inteles nimic, draga analfabet functional consumerist!

        Tu spui ca romanii au ajuns sclavi in tara lor, da? Dar cine le sunt stapanii: alti romani, strainii sau si unii si altii? Si din vina cui: a smecherilor sau a omului simplu? Dorinta de a trai decent, pe care o au majoritatea romanilor, implica niste riscuri, inclusiv riscul ca Romania sa ramana fara resurse. Ce ii impinge pe romani sa-si vanda pamanturile strainilor si sa-si rada padurile? Dar sa ia drumul strainatatii, parasindu-si parintii, sotii, copiii, prietenii, patria? Dumnezeu, Dragutul, ne-a binecuvanta cu „bogatii naturale”, dar tot El ni le-a luat pentru ca in loc sa ne ridicam pentru „văzduhul liber de mâine”, ne-am avantat „pentru-o lopată de rumenă pâine”. Cand iti vinzi sufletul Necuratului, nu te astepta ca Dumnezeu sa bata din palme! Tara asta a rezistat atata amar de vreme, pentru ca romanii au invatat sa fie cumpatati. Romania NU poate o fi „tara ca afara”, cu salarii si venituri „decente”, pentru ca ea este Gradina Maicii Domnului, care presupune o viata duhovniceasca intensa, opusa vietii opulente la care viseaza majoritatea romanilor.

        Si draguta, eu ma intind cat imi este plapuma, de aia nu am datorii la banci, stat, privati sau camatari. Si-mi e bine asa, pentru ca nu-s robul nimanui, decat, poate, al lui Dumnezeu!

      • Esti prost, amice! Nu e vorba de mine, ci de anumite categorii de pensionari. Daca ma-ta ar fi fost casnica si ar ales sa aiba grija de un natarau ca tine, inseamna ca ar fi fost puturoasa? Sau daca bunicii tai ar fi muncit la CAP, rezulta ca sunt niste puturosi! Sau daca tac-tu ar fi fost o persoana cu dizabilitati, care pur si simplu nu mai putea munci, inseamna ca e un lenes! Mare chin pentru un biped sa aiba creier si sa nu si-l foloseasca!

  5. dar ghiorghita colonelu seringa care nu si-a dozat INCA copii si mamica, cat ia pe luna de la spitalu sri?!
    dar arahat scula globalista cat ia pe luna?!
    dar catzu si orban cat iau pe luna?!?

  6. criminalu ala de militian care a calcat fetita pe trecere de pietoni cat ia pe luna?
    militienii care au stat langa poarta lu dinca si procurorii care s-au ocupat de ancheta aia cat iau pe luna?!
    dar miltienii aia care au schingiuit si pana la urma ucis cu sange rece oameni nevinovati , aia cat iau pe luna?!

    asteptam raspuns!

    • Cei mai multi politisti isi fac meseria, ei apara inclusiv retardati ca tine. Altfel ar fi haos, dar tu nu poti constientiza asta. E prea mult pentru neuronul tau lenes. Tu ai vrut sa fii politist, dar n-ai fost in stare. Asta chiar e frustant. Stii care ar fi cea mai dreapta pedeapsa pentru tine, ca prost? Sa te faca Zana Maseluta (ca tu oricum n-ai fi capabil) agent de politie in Ferentari, Brailita sau Pacuret.

      • Tot pentru fraierul care asteapta raspuns:
        Majoritatea politistilor din strada au salariul putin peste jumatate din cat ia subiectul articolului. Daca te-ar duce capul sa ajungi politist, n-ai lucra pentru banii astia. Tu ai invatat mult, ai merita sa fii milionar. Asta daca Dumnezeu ar dormi…..

  7. Comentariile împart lumea în două, cai care au muncit sau muncesc ca să-și asigure existența și cei care trăiesc că au din ce. A doua categorie este mai vocala, asta știu să facă,din asta trăiesc. Venitul lunar de 1300 euro este mult peste media venitului din Romania și este peste venitul unor profesori,medici, ingineri cercetători, ne vorbind de categorii profesionale care nu au pregătire superioară.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger