AcasăMONDENCe raspuns acid a dat Andreea Marin cand a fost acuzata ca...

Ce raspuns acid a dat Andreea Marin cand a fost acuzata ca arata bine datorita Photoshop-ului!

Andreea Marin a postat o poza pe pagina sa de Facebook si a anuntat ca a facut un pictorial pentru o revista pentru barbati.

Bineinteles ca fanii nu au ramas pasivi la aceasta postare a vedetei si au scris sute de comentarii. Daca unii i-au scris Zanei ca o admira si ca arata super, au fost si altii care3 nu s-au putut abtine si au spus ca totul se datoreaza Photoshop-ului.

” Photoshop la greeeuuuuuuu !”, a fost comentariul care a deranjat-o pe fosta sotie a lui Stefan Banica.

Ei bine, reactia Andreei Marin nu a intarziat deloc sa apara. Vedeta a scris un comentariu kilometric prin care ii raspunde celei care a acuzat-o ca a postat o poza „photoshopata”.

„Te voi dezamagi: in aceasta poza nu a fost nevoie de photoshop. Tocmai de aceea ma bucur cand oamenii ma intalnesc pe strada si nu traiesc o dezamagire, comparand realitatea cu fotografiile. O lumina bine pusa de un fotograf care stie ce face, o rochie simpla bine aleasa astfel incat sa te avantajeze ( in acest caz, creatoarea Mihaela Drafta stie ca sunt o femeie cu forme si a facut rochia dintr-un material elastic si cu o taietura potrivita mie), un machiaj fin, fara exagerari, o coafura care sa inspire simplu feminitatea, accesorii minimale si un decor deloc incarcat, dar de efect, toate aceste detalii fac o fotografie ce ar putea fi comuna sa devina una reusita”, a scris Andreea Marin.

author avatar
Andra Nesu