AcasăMONDENCe părere are Florin Călinescu despre Gheboasă şi Untold 2023: "Dacă asta...

Ce părere are Florin Călinescu despre Gheboasă şi Untold 2023: „Dacă asta înseamnă progres, să fie sănătoși”

Florin Călinescu a vorbit şi el despre scandalul Gheboasă la Untold 2023. Reamintim că prestația trapper-ului pe scena festivalului de la Cluj a împărțit țara în două.

Multe persoane au criticat versurile melodiei „Dă-i țiganca” pe care trapperul a fredonat-o, iar reacțiile au fost destul de aspre.

Călinescu crede că trapp-ul nu e de Gheboasă

Actorul acesta consideră înregimentarea publicului adevărata problemă. Cât despre Gheboasă, părerea sinceră a lui Florin Călinescu a constat în faptul că domeniul muzical nu i se potrivește.

Eu nu am o problemă cu festivalul, cum trebuie să se desfășoare el. Eu nu mai am cum să schimb părerea mea despre muzică. Mie mi se pare periculoasă înregimentarea publicului.

Vin niște oameni acolo și pun niște computere la treabă. Am înțeles că se și consumă niște lucruri p-acolo. Dacă asta înseamnă progres, să fie sănătoși. Eu nu spun că trebuie să cântăm în continuare Yellow Submarine.

Băiatu în sine (Gheboasă-n.r.) nu are nici o treabă cu povestea asta numită muzică. Dar dacă în sală sau pe stadion vin consumatorii acestui gen, ce treabă am eu să-mi dau cu părerea?

Că erau mulți minori acolo e problema părinților lor. La ora aia. E și vacanță. Lumea în general se duce într-o parte pe care nu mai stau eu s-o analizez acum că nu am avut și nu am genul ăsta de apetență”, a declarat Florin Călinescu la Antena 3.

author avatar
Andrei Ștefan