AcasăMONDENCe numere să pui pe biletul de la Loto 6/49 ca să...

Ce numere să pui pe biletul de la Loto 6/49 ca să câştigi marele premiu, în funcţie de zodie

S-a câștigat marele premiu la Loto 6/49!

Cine nu-şi doreşte să se îmbogățească peste noapte, cu ajutorul unor numere norocoase? Jocurile de noroc au fascinat întotdeauna oamenii, iar câștigarea la loterie este visul multora.

Fiecare zodie are trăsături și caracteristici unice care pot influența șansele de a câștiga la Loto 6/49.

Numere norocoase la Loto 6/49 pentru zodia Berbec

Ești impulsiv și nerăbdător, așa că vei fi primul care va da buzna în agențiile loto, înainte de extragere. Nu este, neapărat, un lucru bun, pentru că vei aștepta cel mai mult rezultatele. Pentru Berbeci, numerele norocoase pot fi 4, 7, 8, 12, 13, 17, 22, 26.

Numere norocoase la Loto 6/49 pentru zodia Taur

Tu joci la loto, în speranța că într-o zi chiar vei câștiga premiul cel mare și vei putea avea viața pe care ți-ai dorit-o. Ai putea avea șanse mai mari cu ajutorul acestor numere: 2, 4, 6, 11, 12, 16, 20, 29, 37, 47.

Numere norocoase la Loto 6/49 pentru zodia Gemeni

Uneori îți place să joci la Loterie, alteori crezi că este o pierdere de vreme. De obicei, intri într-o agenție loto din impuls și alegi numerele care îți vin în minte. Aceste numere le pot aduce marele premiu: 3, 5, 8, 10, 12, 15, 23.

Numere norocoase la Loto 6/49 pentru zodia Rac

Ești o persoană tradiționalistă și îți place să joci la aceeași agenție, în speranța că vei câștiga la un moment dat. La fel de constant ești și cu numerele, care reprezintă pentru tine datele de naștere ale apropiaților. Numerele lor norocoase pot fi 2, 4, 7, 9, 11, 14, 16, 20, sau 25.

Numere norocoase la Loto 6/49 pentru zodia Leu

Tu ai vise mărețe și muncești din greu să le realizezi, dar nu strică să speri la un pic de ajutor de la loterie, mai ales că ai șanse destul de mari să câștigi. La Loto, numerele lor norocoase pot fi 1, 3, 4, 8, 10, 13, 19, 22.

Numere norocoase la Loto 6/49 pentru zodia Fecioară

Tu ții evidența tuturor numerelor care ies la loto și faci tot felul de combinații, în speranța că o vei nimeri pe cea câștigătoare. Pentru Loterie, numerele lor norocoase pot fi 2, 5, 7, 12, 14, 23, 32, 41.

Numere norocoase la Loto 6/49 pentru zodia Balanță

Ție îți este mereu greu să te decizi asupra numerelor de la loto, dar de fiecare dată ai certitudinea că vei câștiga. Numerele lor norocoase pot fi 1, 6, 11, 15, 24, 33, 42.

Numere norocoase la Loto 6/49 pentru zodia Scorpion

Tu nu vei scăpa nicio extragere și nu o dată se va întâmpla să câștigi. Atunci când vine vorba despre numere norocoase, astrele îi sfătuiesc să încerce 9, 14, 19, 27, 36, ori 45.

Numere norocoase la Loto 6/49 pentru zodia Săgetător

Vei juca la loto mai mult din curiozitate, decât în speranța că vei câștiga. Nu ai foarte mult noroc, dar nici nu vei fi dezamăgit când vei pierde. Ziua ta norocoasă este joi. Numerele lor norocoase pot fi 3, 8, 12, 13, 18, 21, sau 30.

Numere norocoase la Loto 6/49 pentru zodia Capricorn

Vei începe să joci timid, dar vei prinde gustul și nu va trece o săptămâna fără să bifezi șase numere pe care tu le consideri norocoase. Încearcă numerele 1, 4, 7, 12, 17, 19, 22, 26.

Numere norocoase la Loto 6/49 pentru zodia Vărsător

Mereu găsești metode noi de a alege numerele de la loto și te inspiri din orice: de la numere de telefon, la zile de naștere. Numerele lor norocoase pot fi 4, 9, 13, 14, 17, 19, 22, sau 26.

Numere norocoase la Loto 6/49 pentru zodia Pești

Tu îți petreci mai mult timp visând că ai câștigat la loto, decât jucând. Amintește-ți că trebuie să cumperi un bilet și să alegi șase numere, pentru a avea o șansă. Joi este ziua ta norocoasă. Peștii ar putea încerca 3, 8, 13, 16, 18, 21, 25, 30, 34, sau 43.

author avatar
Andrei Ștefan
24.731 afisari

13 COMENTARII

  1. poti sa pui ce numere vrei cu tragere electronica nu ai nici o sansa , ies numerele nejucate . de asta au scos tragerea manuala ca este aproape imposibil sa fraudezi , pe cand la tragerea electronica cu un soft de doi lei , extragi ce vrei .

  2. BĂI COPIILOR NU MAI BATEȚI CÂMPII CĂ NU ESTE LOTERIA POLONEZĂ!!!
    URNELE NICI MACAR NU MAI
    SUNT CURĂȚATE, SE AUTO CURATA CU AER COMPRIMAT!!!
    NU EXISTĂ NICI UN SOFT LEGATE DE TRAGERI!!!
    ELE SE EFECTUEAZĂ CU UN JET CONSTANT DE AER COMPRIMAT, LANSAT LA ORĂ
    FIXĂ PRIN ALGORITM ALEATORIU!!!
    DIN ACEASTĂ CAUZĂ UNELE NUMERE SE REPETĂ ȘI TREI SĂU PATRU TRAGERI CONSECUTIVE!!!
    NUMAI PROST SĂ FII SĂ TRAGI CONCLUZIA CĂ SUNT MĂSLUITE!!!
    MAI PUNEȚI MÂNA PE CARTE ȘI POATE O SĂ PRICEPEȚI ȘI VOI CE ÎNSEAMNĂ CLOPOTUL LUI GAUSS SĂU
    MEDIA ARMONICA!!!
    DACĂ NU VREȚI SĂ CITIȚI NU MAI BATEȚI CÂMPII!!!

    • Din aceasta cauza , numerele se repeta ……. esti ingramadit rau , logica zero ! nu are nici o legatura cu ce spui si cu toate clopotele lui gauss , ai baut cerneala mai bula ! masluirea se poate si cu clopotul si fara clopotul lui gauss !

  3. Magarii mari la loterie de cand au scumpit enorm varianta ca sa nu mai joace nimeni variante combinate ci numai „betze” de 6 numere plus extragerea electronica, extragere care scoate exact ce bile vrea muschii ei. O sa revin sa joc la Loto cand vor introduce din nou urnele alea metalice cu manivela si cu bilele in interior, urne invartite de o mana umana.

    • de la ora inchiderii jocului pina la ora extragerii , trec cateva ore , pentru ce ? ca sa caute numerele nejucate si sa le declare castigatoare ! la orice tragere serioasa , de ex la tragerea la sorti pentru grupele CM de fotbal si orice se foloseste tragerea manuala , acolo nu poti maslui nimic .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger