AcasăMONDENCe nume va purta Gina Pistol în buletin, după nunta cu Smiley....

Ce nume va purta Gina Pistol în buletin, după nunta cu Smiley. Decizia vedetei de la Antena 1 i-a lăsat pe mulţi cu gura căscată

Ce nume va purta Gina Pistol în buletin, după nunta cu Smiley. Decizia vedetei de la Antena 1 i-a lăsat pe mulţi cu gura căscată

Smiley şi Gina Pistol s-au căsătorit, sâmbătă, la Palatul Snagov din apropierea Bucureştiului. „Am plâns la ceremonia religioasă şi probabil o să mai plâng”, a declarat Gina Pistol.

Totuşi, ce nume va purta în buletin frumoasa blondină în vârstă de 42 de ani după nunta cu artistul?

Gina Pistol îşi păstrează şi numele de „fată”

Gina Pistol a spus cum se va numi după căsătoria cu Smiley care a fost una extrem de emoționantă și așteptată de foarte multă lume. Fosta prezentatoare de la Asia Express a luat o hotărâre care i-a uimit pe mulți dintre fanii săi.

Frumoasa blondină nu a renunțat la numele de familie pe care l-a primit la naștere, însă îl va lua și pe cel al antrenorului de la Vocea României. Mai exact, de acum înainte vedeta va fi în buletin Maria Pistol Georgeta.

Blondina, sfătuită de un numerolog

Gina Pistol a precizat că ia ambele nume de familie pentru că așa a fost sfătuită la un moment dat de un numerolog din România.

Am păstrat și numele meu, pentru că un numerolog mi-a spus că este de bine”, a declarat Gina Pistol. În momentul de față, nu se știe dacă și fiica lor, Josephine, are cele două nume.

Smiley și Gina Pistol urmează să plece în luna de miere peste o săptămână. Vacanța proaspeților însurăței se va desfășura în sudul Franței, cântărețul vorbind și de venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

author avatar
Andrei Ștefan
1.395 afisari

12 COMENTARII

    • gina e din generatia
      Virgil Ianțu,Mihai Mitoșeru,Ovidiu Ioanitoaia,Marius Tuca,
      Catalin Botezatu,Andrei Gheorghe,Dan Negru,Vlad Craioveanu,Marius Tuca,Dan Bittman,Razvan Exarhu,Mircea Radu,Marian Rilea,Mircea Badea,Horia Brenciu,
      Stefan Banica de 3-4 ori,Cristian Țopescu, Mărculescu si Caramitru.

    • The Vertical Smile is a political satire novel by Richard Condon, published in 1971. It deals with politics, sex and greed, centering on the 68-year-old mother of a political candidate falling in love with a 70-year-old man with a very outrageous and scandalous history.

  1. „Am păstrat și numele meu, pentru că un numerolog mi-a spus că este de bine”…de unde nu e…

  2. Noi o credeam ca o sa o cheme Gina Mitraliera ca toata viata a dat din cur mai ceva ca tacanitul Kalashnikovului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger