AcasăMONDENCe i-a făcut, de fapt, Alexandru Ciucu Alinei Sorescu? De asta s-a...

Ce i-a făcut, de fapt, Alexandru Ciucu Alinei Sorescu? De asta s-a ajuns la divorț / Noi detalii neștiute despre separare

alexandru ciucuCe i-a făcut, de fapt, Alexandru Ciucu Alinei Sorescu? De asta s-a ajuns la divorț / Noi detalii neștiute despre separare

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu divorțează după 12 ani de căsnicie. Practic inevitabilul s-a produs pentru că între cei doi au apărut probleme de mai mult timp.

Artista ar fi cerut divorțul din cauza infidelității fostului ei soț, spun surse din apropierea vedetei. Designerul ar fi înșelat-o pe Alina Sorescu cu o altă femeie, iar aceasta nu a putut trece peste infidelitate. Au început să existe din ce în ce mai multe certuri între cei doi și într-un final s-a ajuns și la un divorț oficial, pentru că separarea exista de mai bine de un an.

Alina Sorescu, înșelată cu buna sa prietenă

Presupusa amantă a lui Alexandru Ciucu ar fi chiar o prietenă bună a Alinei Sorescu. Femeia, care deține un salon de coafură în zona de Nord a Capitalei, a fost surprinsă anul trecut la brațul designerului, potrivit Spynews.

Mai mult, la un moment, ambii au stat două ore într-un apartament. Se întâmpla în luna mai 2021, când Alexandru Ciucu s-a dus la mare fără Alina Sorescu.

Alexandru Ciucu și-ar fi cumpărat iertarea cu bani

Apropiații cuplului au început să scoată la iveală detalii incredibile despre modul în care designerul a încercat să-și salveze căsnicia şi spun că ar fi încercat să-i cumpere iertarea cu o sumă importantă de bani, însă artista nici nu a vrut să audă despre asta.

„Alexandru Ciucu a încercat să o împace pe soția lui și de aceea. La început, designerul a negat informațiile apărute privind despărțirea lor. Un an de zile s-a chinuit să o convingă pe Alina să nu depună actele de divorț. Alexandru a crezut tot timpul că va reuși să o facă să-l ierte.

I-a propus tot felul de sume cu multe zerouri, dar artista a fost de neînduplecat. Au fost lucruri peste care Alina nu a putut să treacă. Nu le-a putut trece cu vederea. Pur și simplu pentru ea a fost dureros și nu mai era fericită lângă soțul ei”, a mărturisit un apropiat al cuplului, pentru Fanatik.ro.

author avatar
Andreea Vlad