AcasăMONDENCe frumoasa a fost Ghenea! Imagini spectaculoase de la nunta fratelui Madalinei!...

Ce frumoasa a fost Ghenea! Imagini spectaculoase de la nunta fratelui Madalinei!

Fericire mare in familia frumoasei actrite! In weekend, fratele Madalinei Ghenea si aleasa inimii lui si-au jurat credinta vesnica. Dupa cum era de asteptat, de la eveniment nu a lipsit sora mirelui, care a fost, alaturi de fericitii indragostiti, vedeta unei sedinte foto cu totul spectaculoase.

Madalina a dorit sa le arate prietenilor ei de pe o retea de socializare cat de bine s-au simtit toti cei prezenti la cel mai important eveniment din viata fratelui sau, Alin. Iubita lui Butler a postat mai multe instantanee in care apare intr-o rochie superba, vaporoasa, verde smarald, in cateva cadre iesite din tipare, realizate in mijlocul naturii.

Dupa o petrecere ca in basme, Ghenea nu a putut rata ocazia sa nu aminteasca de o celebra fraza ce se ragaseste la finalul scrierilor cu printi si printese. „Si… au trait fericiti pana la adanci batraneti…”, suna mesajul postat de Madalina, in urma cu ceva ore, pe contul ei de Facebook. Ghenea a venit special in tara pentru a participa la eveniment. Din pacate, iubitul ei, actorul scotian Gerard Butler, nu a insotit-o la petrecerea ce a avut loc in orasul natal al mirelui, Slatina.

Sursa foto: facebook