AcasăMONDENCe decizie a luat Ana Morodan după ce a condus băută și...

Ce decizie a luat Ana Morodan după ce a condus băută și sub influența substanțelor interzise / Mesaj neașteptat în online

Ce decizie a luat Ana Morodan după ce a condus băută și sub influența substanțelor interzise / Mesaj neașteptat în online

Ana Morodan s-a ales cu trei dosare penale, după ce a fost prinsă conducând sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, luna trecută.

Imediat după accidentul provocat, „Contesa Digitală’ a postat un mesaj prin care și-a recunoscut public vina și i-a îndemnat pe tinerii din România să nu-i urmeze exemplul. De atunci, influencerița a dispărut din mediul online și nu a mai făcut alte declarații pe marginea subiectului.

Ana Morodan a revenit în mediul online

Totuși, în urmă cu câteva momente, vedeta și-a anunțat reluarea activității online și le-a transmis un mesaj celor care i-au fost alături în ultima perioadă.

Pe contul personal de Instagram, Ana Morodan a anunțat că se află într-un proces de recuperare și că își va ajuta următitorii să-și promoveze afacerile și pasiunile în mediul online. Totodată, fosta concurentă de la „Asia Express’ spune că își va relua activitatea doar atunci când va simți că s-a vindecat complet.

„Până mă fac bine, decid ce vreau să fac și adun energie și cap de planuri și construcție bună și frumoasă, vă dau și eu ce pot acum: un wall de media socială.

Suntem pe Insta și pe Facebook o comunitate de vreo 600.000 de oameni foarte mișto, pe bune (I so, so admire you, my amazing people!). Știu că printre voi sunt oameni care au afaceri, visuri și construcții de mărci personale, comerciale sau proiecte sociale și de fapte bune. Vă dau wallul meu, pe rând, să vă comunicați aici mesajele și poate că așa, sunt de ajutor să accelerați un pic, ce aveți de construit.

Trimiteți-mi pe DM sau pe mail ce vreți și cum vreți să promovați, vă mai dau și eu niște idei, ca să arate bine campania și vă dăruiesc prezența pe wall-urile mele de social media. Astfel, aflăm toți despre ce lucruri faine vreți să faceți”, și-a început ea mesajul.

Promisiunea făcută fanilor

Ana Morodan le-a mulțumit celor care au susținut-o în ultima perioadă și a anunțat că urmează să meargă la terapie

„În ultimele săptămâni, am primit cele mai bune lecții de la viață. Am primit noroc cu carul, gesturi frumoase, gânduri și vorbe minunate. Am primit dragostea familiei mele de prieteni, când nu credeam că e posibil să ai așa ceva fără legături de sânge. Am primit o rețea invizibilă de oameni care au avut grijă de mine, am primit critici sănătoase, sfaturi blânde și încrederea că oamenii sunt buni.

Aștept, vă mulțumesc și mă duc să mai fac o meditație până plec la terapie. Pe jos! Pusi pa, da’ m-am întors în viața mea!”, și-a încheiat Ana Morodan mesajul.

author avatar
Andreea Vlad