AcasăMONDENCe au văzut Mihai Morar și Radu Vâlcan în apă, Parcul Herăstrău,...

Ce au văzut Mihai Morar și Radu Vâlcan în apă, Parcul Herăstrău, la ora 05.00 dimineaţa. S-au îngrozit!

morar fbCe au văzut Mihai Morar și Radu Vâlcan în apă, Parcul Herăstrău, la ora 05.00 dimineaţa. S-au îngrozit!

Mihai Morar și Radu Vâlcan obişnuiesc să-şi facă încălzirea de dimineaţă în Parcul Herăstru, la ora 05.00, când merg la jogging. Cei doi oameni de televiziune au ieșit la alergat, însă au avut parte de o surpriză când s-au uitat spre lac.

„Ora 5.00, bună dimineața! ??‍♂️??‍♂️ Radu Vâlcan a slăbit, eu m-am îngrășat, doar un lucru-i neschimbat: am ieșit la alergat!”, a scris Mihai Morar recent pe una dintre rețelele de socializare.

Un bărbat înota în Lacul Herăstrău, pe temperaturi negative

Însă în această dimineață, când au ieșit la alergat într-un parc din București, Mihai Morar și Radu Vâlcan au avut parte de un moment neașteptat când s-au uitat spre lac. Cei doi au văzut un bărbat care stătea în apă, la 5 dimineața, când gradele în termometru erau cu minus.

Noi glumeam ieri și ziceam că facem o baie… Noi murim de frig. Suntem în parc și cred că sunt 0 grade. Este cineva în apă și stă de ceva timp”, a spus Radu Vâlcan.

5AM, Lună plină . Anul ăsta, nu vreau să alerg pentru niciun record personal. Anul ăsta, alerg pentru confortul meu mental. 2022 nu e despre «personal best». 2022 e despre «emotional best».

Anul ăsta, n-am niciun titlu de apărat, niciun trofeu de luat. Anul ăsta, sunt doar băiatul din vecini pe care-l întâlnești dimineața, la 5.00, alergând în parc”, a mai postat Mihai Morar.

 

author avatar
Andrei Ștefan