AcasăMONDENCe a pățit Monica Tatoiu în aeroport, este INCREDIBIL! „Erau și niște...

Ce a pățit Monica Tatoiu în aeroport, este INCREDIBIL! „Erau și niște oameni suspecți, două mașini de Poliție…”

La finalul unei frumoase vacanțe la Roma, Monica Tatoiu a avut parte de o experiență cu totul nedorită. Care a făcut-o să dea uitării rapid relaxarea din perioada petrecută în capitala Italiei.

Până să se poată întoarce în țară, s-a văzut nevoită să stea câteva ore în aeroport. Motivul blocajului neprevăzut l-ar fi reprezentat o defecțiune tehnică la avionul cu care Monica Tatoiu, dar și restul pasagerilor ce aveau bilete la cursa respectivă, ar fi urmat să ajungă în țară.

Tatoiu: „Angajații au încercat să se fofileze și au spus că nu mai zburăm”

Monica Tatoiu a povestit cum se s-a ajuns la întreaga situație, arătând cu degetul în direcția Tarom, compania care opera zborul respectiv. „Taromul este companie națională, de interes național. Compania noastră, Tarom nu investește în avioanele pe care le are. Ca urmare, noi ar fi trebuit să plecăm la 12:50 din Roma. Avionul a venit la orele 12:00 (luni, 29 mai, n. red.).

Problema s-a declanșat pentru că nu au înlocuit roțile. Roțile au un cauciuc care probabil că nu a fost schimbat. Cauciucul s-ar fi fisurat și în momentul în care să ne urce în avion scara aceea care te duce la ușă s-a lăsat. Probabil că la cât era cauciucul de uzat nu am mai fi putut pleca în siguranță. Angajații au încercat să se fofileze și au spus că nu mai zburăm”, a declarat Monica Tatoiu, pentru FANATIK.

„Erau și două mașini de poliție. Nu ne-au spus nimic”

sursa foto: Facebook/Monica Tatoiu

Mai mult, cunoscuta femeie de afaceri a acuzat lipsa de comunicare de la nivelul angajaților companiei aeriene față de pasageri. „De la orele 12.00 ne-au ținut în picioare, ne-au dat afară din avion și nu ne-au spus despre ce este vorba. În momentul în care au sesizat problema ar fi trebuit imediat să ne spună nouă, pasagerilor: `Avem problema x. Facem asta`. Noi am stat și ne-am uitat ca niște amețiți cum se certau angajații. Erau și niște oameni suspecți, din ăștia care fură din portofele pe aeroport.

Erau și două mașini de poliție. Nu ne-au spus nimic. Ne-au ținut ca pe niște curci bete ca apoi să ne spună că nu pot face nimic. Ne-au ținut întai 40 de minute în picioare la 30 de grade. Apoi să își dea seama că nu pot face nimic”, a mai spus Monica Tatoiu, pentru sursa citată.

De altfel, Tatoiu a și postat, pe pagina sa de Facebook, câteva fotografii cu avionul Tarom aflat pe pista aeroportului din Roma. În poze se poate observa o dubă cu inscripția „Polizia”.

sursa foto: Facebook/Monica Tatoiu
author avatar
Andrei Coman
883 afisari

4 COMENTARII

  1. dna Tatoiu visul fsn (psd+pnl ) si in special grindeanu , este sa vanda Tarom , de asta se screm de ani de zile sa-l bage in faliment si sa-l dea pe doi lei , restul in buzunarul unor smecheri .

  2. Mă tot intreb, cum dracu TAROM_ul nu reuseste sa-si revina , cand la noi opereaza o companie din Moldova, da, Moldova, care are avioane noi, personal civilizat, preturi rezonabile, iar ai nostri zero barat. Apoi nu mai spun de unguri, ei opereaza mai demult la noi si toti o duc bine numai compania lui Grinda, vax. Ca de calatori nu pot spune ca n-ar fi deoarece avioanele cu care am calatorit au fost intotdeauna pline. Nu cumva e un fel de TvR unde noi ne facem ca lucram iar ei ne dau bani cati dorim, ca doar santem societate de stat ???

  3. Baba asta sinistră vrea să fie pe pagina întâi și debitează prostii în serie. Penibil!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger