AcasăMONDENCe a păţit Cabral când stătea la coadă la supermarket. O femeie...

Ce a păţit Cabral când stătea la coadă la supermarket. O femeie l-a abordat, ce a urmat e năucitor: „Faci copii foarte frumoși”

Cabral, prezentatorul emisiunii „Ce spun românii”, de la Pro TV, a povestit un episod amuzant ce a avut loc într-un supermarket, când omul de televiziune stătea la coadă, ca să-şi plătească produsele.

Povestea s-a încheiat neaşteptată, căci vedeta TV a făcut un gest stânjenitor, de care nu și-a dat seama.

Cabral, lăudat pentru copiii lui

Soțul Andreei Ibacka a fost complimentat de către o doamnă, care se afla și ea la coadă la casa de marcat, iar ce a urmat este de neimaginat. Dialogul dintre ei a fost relatat de Cabral pe una dintre rețelele de socializare.

M-a nenorocit Connect-R! Mă pun la coadă. În fața mea o doamnă pe la vreo 35, așa, drăguță. Se întoarce o dată spre mine, zâmbește. Zâmbesc și eu, spun politicos: – Bună dimineața!

Îmi răspunde la fel. După un minut se întoarce iar spre mine. Îmi zâmbește iar și spune: – Faci copii foarte frumoși. Zâmbesc și eu, ușor stânjenit, îi mulțumesc.

Mai trec 30 de secunde, se întoarce din nou și zice: – Să nu înțelegi greșit, nu vreau copii cu tine… Dau din cap a prost, nu luasem în calcul o eventuală propunere, că știu cum se fac și mă cam grăbesc spre muncă… plus că aveam pe mine chiloții ăia jerpeliți„, a zis prezentatorul TV.

A speriat-o pe femeie

Cabral a ajuns să fredoneze ultima melodie a lui Connect-R chiar aproape de urechea doamnei care îl complimentase.

Trec încă 30 de secunde și – după ce m-a terorizat Namiko cu 800 de repeat-uri – îmi vine Connect-R în cap.

Așa că în timp ce mă aplec să pun rucsacul jos, deci ajung cu gura relativ aproape de urechea doamnei, fredonez inconștient, mult prea tare:

– Hai lasă-mă să te ating, ting, ting, ating, ting, ting… pe piele! Na, să mă mai creadă cineva că sunt băiat cuminte…!„, a povestit Cabral pe Facebook.

author avatar
Andrei Ștefan
934 afisari

15 COMENTARII

  1. „Ce spun românii” ca emisiune este extraordinara!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cred ca zilnic o urmaresc cel putzin 578 de milioane de telespectatori. Bravo Capral, tine-o tot asa!

  2. ,,Ce spun Romanii” dar de ce uneori sunt7 intrebari alteori 8 A…da sunt intrebari prea savante ,cautate prin tratate si ,,almanahe” Cel care face intrebarile el sau ea este un cretin Emisiune ,,savanta ”pentru ce 50 de milioane da’ dastepti ai celui ce posteaza !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger