AcasăMONDENCe a facut Ionut Tanase cu banii de la Dansez pentru tine

Ce a facut Ionut Tanase cu banii de la Dansez pentru tine

Ionut Tanase, cel care a castigat alaturi de Jojo in decembrie 2011 Dansez pentru tine, se declara cel mai fericit om de pe pamant.

Tanarul de 25 de ani are o casnicie frumoasa, un copil, dar si o afacere. Cu banii castigati de la „Dansez pentru tine” a cumparat in primul rand un apartament cu doua camere in Petrosani, in care locuiesc cei doi frati ai lui. Cei trei si-au deschis acolo o scoala de dans, dar de ea se ocupa mai mult fratii. Ionut locuieste acum in Bucuresti, unde si-a mai deschis o scoala de dans.

„Am muncit pentru fiecare firimitura de paine, am dormit si prin scari de bloc, nici acum nu imi explic cum de nu am inghetat. Puteam sa mor de atatea ori… Dar Dumnezeu a avut alte planuri cu mine. Visam la o viata mai buna, speram, dar nu credeam ca o sa ajung sa o am atat de curand. Nu e doar mai buna, e perfecta”, a povestit Ionut Tanase pentru ziarul Click!.

Si-a cunoscut sotia chiar la preselectiile pentru emisiune, în 2011. N-a durat nici trei luni si cei doi deja se logodisera. „Aveam impresia ca ne stim de-o viata, era o conexiune intre noi… Ne iubim enorm”. De opt luni au devenit si parintii unui baietel, Matei. „Va fi rasfatat in limita bunului simt. Cand va intelege, ii vom povesti prin ce au trecut parintii lui, iar el va trebui sa pretuiasca tot ce are”, a adaugat Ionut.

author avatar
Andra Nesu