AcasăMONDENCe a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile de moartea...

Ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile de moartea femeii. Oana Roman, uimită! (FOTO)

foto: ziaremondene.ro

Oana Roman încă îşi plânge mama. Fosta soţie a lui Petre Roman a murit la vârsta de 84 ani. Femeia suferea de o boală incurabilă, iar în ultima vreme locuia la un azil, unde primea îngrijiri permanente.

Acum, rudele o plâng pe Mioara Roman la mormânt.

Un mărţişor agăţat de piatra funerară

Oana Roman a făcut parastasul de 9 zile pentru mama sa. Ulterior, ea a ajuns la cimitir. A rămas fără cuvinte însă în momentul în care a văzut ce era pe mormântul Mioarei Roman.

Se pare că de 1 martie, cineva s-a gândit și la sufletul ei. Astfel, pe mormântul Mioarei Roman a fost lăsat un mărțișor.

„Am făcut parastasul de 9 zile pentru mama și apoi m-am dus la cimitir. Cineva lăsase un mărțișor pentru mama”, a scris Oana Roman, în dreptul unei imagini publicate pe contul personal de socializare.

Oana Roman a avut nevoie de sprijinul apropiaţilor pentru a trece peste decesul mamei.

Le-a mulţumit public pentru susţinere

Oana le-a mulțumit persoanelor care i-au transmis gânduri bune, dar și suport moral, în această perioadă dificilă.

Mulţumesc pentru toate mesajele, pentru toată susţinerea, pentru toate gândurile pt mama, pentru tot ajutorul moral.

Mulţumesc celor care au venit sa își ia rămas bun de la mama. Mulţumesc rudelor care au fost lângă noi si langa mama. Mulţumesc pentru ca am un copil minunat și perfect. Isabela, minunea mea.

Mulţumesc Gabriela pentru tot și pentru profesionalismul tău desăvârşit. Mulţumesc Familiei Pascu în integralitatea ei. Fără voi as fi fost acum singura pe lume. Mulţumesc prietenilor care mi-au stat aproape sau mi au trimis gânduri.

Mulţumesc Părintelui Caramizaru, părintelui Gheorghe şi tuturor celor 8 preoti care au oficiat cea mai frumoasa şi emoţionantă slujba pentru mama.

Mulţumesc MAMA pentru ca îmi dai putere, îmi trimiţi mesaje şi simt linişte, pace și iubire. O sa vorbim aici când o să simt ca pot fi din nou cu voi”, a scris Oana Roman.

author avatar
Andrei Ștefan
610 afisari
Zenville