AcasăMONDENCatrinel Menghia renunta la cariera ca sa devina mamica!

Catrinel Menghia renunta la cariera ca sa devina mamica!

Catrinel Menghia, una dintre cele mai frumoase femei din Romania, se declara pregatita sa renunte la cariera pentru a-si intemeia o familie.

Actrita si fotomodel foarte iubit si apreciat in Italia, Catrinel Menghia este foarte fericita de cand a inceput o relatie cu producatorul italian de filme, Massimiliano Di Ludovico. Tanara in varsta de 29 de ani isi doreste sa ramana insarcinata cat mai curand si sa aiba o familie cat mai numeroasa.

„Eu mi-am dorit intotdeauna un copil. Iubesc copiii. Cred ca as fi avut cel putin doi pana acum daca nu lucram ca model. Pentru mine casatoria e o uniune intre doua persoane care se iubesc si care impreuna «trag la aceeasi caruta». Pe perioada casniciei mi-am dat seama ca eu si fostul sot trageam in directii diferite. Am hotarat ca e mai bine sa ne vedem fiecare de drumul sau pentru a fi fericiti.

Acum sunt foarte fericita si abia astept sa imi impart viata cu omul care acum ma completeaza pe toate planurile”, a povestit Catrinel Menghia pentru ziarul Click!.

Menghia a mai fost casatorita timp de sase ani cu Massimo Brambati, de care a divortat in 2011.

author avatar
Andra Nesu