AcasăMONDENCatrinel Menghia, atac la Madalina Ghenea? “Eu nu umblu cu personaje!”

Catrinel Menghia, atac la Madalina Ghenea? “Eu nu umblu cu personaje!”

Catrinel Menghia a acordat un interviu emisiunii prezentate de Catalin Maruta, in care a vorbit despre viata sa amoroasa. Frumosul fotomodel a vorbit despre cariera sa, dar si despre viata amoroasa si chiar a marturisit ca spera ca anul viitor sa imbrace rochia de mireasa.

“Da, am participat la un casting pentru serialul CSI Las Vegas. Aveau nevoie de o femeie italiana, eu le-am spus ca vorbesc bine italiana. Am dat proba si chiar au fost incantati!”, a spus Catrinel.

Insa, declaratia bomba a venit abia cand Maruta a intrebat-o cum sta cu viata amoroasa si cine e cel care o face fericita.

“Nu imi place sa dau detalii despre viata mea privata. Sunt intr-o relatie foarte frumoasa, am o persoana deosebita langa mine. Sunt bine cu viata amoroasa. Poate la anul fac nunta, nu se stie! Sunt foarte bine, dar nu pot sa dau mai multe detalii. Nu este un barbat cunoscut! Tu nu stii, Cataline, ca eu nu umblu cu personaje? Sunt eu un personaj! Nu, glumesc!”, a spus Catrinel zambind.

Declaratia vedetei l-a facut pe Maruta sa rada in hohote: “Da, da, nu cu personaje. Ati auzit, domnisoara Ghenea?”

Catrinel Menghia este considerata una dintre cele mai frumoase romance, dar si si una dintre cele mai frumoase femei din lume. Aflata in Romania pentru cateva zile, vedeta a acceptat invitatia Pro Tv de a pasi in “Ringul visurilor” si a dansa pentru un scop caritabil in finala “Dansez pentru tine”, de pe 29 noiembrie. Alaturi de partenerul ei de scena, dar si de coregraful Lilian, Menghia va incerca sa aduca bucurie in sufletele unor semeni cu care viata nu a fost prea generoasa.

author avatar
Andra Nesu