AcasăMONDENCâți bani face Ana Morodan? Contesa digitală riscă să piardă sume uriașe...

Câți bani face Ana Morodan? Contesa digitală riscă să piardă sume uriașe din cauza scandalului

ana morodanAna Morodan, confesiuni în lacrimi. Primul interviu după incidentul cu poliția

Ana Morodan face bani grei, dar, după ultima ei aventură, prinsă beată și drogată la volan, riscă să își pună pe butuci afacerile.

edia-pentru-tinerii-care-o-urmaresc-visand-sa-fie-influenceri-contesa-digitala-nu-faceti-ca-mine-791557.htmlare patru firme, trei dintre acestea fiind active fiscal, iar una, după ani buni de pierderi, a fost închisă, potrivit Fanatik. Iar dacă una dintre companii aduce un oarecare profit, celelalte două stau prost la capitolul acesta.

Ana Morodan face bani frumoși din imagine

Dar Ana Morodan trăiește din imagine, fiind un influencer foarte apreciat în social media. Iar imaginea ei este, acum, cam șifonată.

Profitul total al Anei Morodan este, în acest caz, în jur de 242.000 de lei. Adică în jur de 50.000 de euro, ”Contesa digitală” permitându-și să cheltuiască circa 4.000 de euro lunar.

Cu toate acestea, Ana Morodan spunea, acum ceva vreme, că face mult mai mulți bani decât ceea ce rezultă din declarațiile depuse la ANAF. „În medie, în jur de 17.000 de euro pe lună, din endorsing de mărci în online, completez această sumă cu veniturile din extensiile de marcă personală.

Voi face în continuare influencing, dar voi face așa cum consider eu că trebuie făcut: quality content, în spiritul meu de marcă și pe bugete care să mă lase să creez un anume tip de content, deci și rezultate consistente pentru clienții mei”, spunea în 2019, pentru Revista Biz.

Ea a vorbit de fiecare dată, fără rețineri, despre banii pe care îi încasează lunar din munca de pe internet.

Ana Morodan a fost prinsă beată și drogată la volan. Reținută pentru 24 de ore, ”Contesa digitală” a fost pusă de judecători sub control judiciar după ce, în aceeași zi, a comis-o de două ori, a lovit mașini, a refuzat testele biologice și, apoi, a avut tupeul să se urce la volan, băută și drogată.

author avatar
Andreea Vlad