AcasăMONDENCâţi bani a pierdut Andreea Antonescu la cazino, în Las Vegas. Şi-a...

Câţi bani a pierdut Andreea Antonescu la cazino, în Las Vegas. Şi-a jurat că nu va mai juca niciodată

Andreea Antonescu mărturisește acum că singurul motiv pentru care mai pășește în cazinourile din Las Vegas este pentru poze. Ea şi-a jurat că nu va mai juca niciodată la păcănele sau la altceva.

Cântăreaţa a spus că a jucat la aparate o singură dată, atunci când a mers pentru prima dată în Las Vegas. Miza nu a fost una mare – 1 dolar și, chiar dacă l-a înmulțit, banii obținuți i-a pierdut în 30 de secunde.

Tristă că a pierdut 1 dolar

Vedeta a pierdut banii pe care i-a introdus în aparat, iar de atunci a spus că va intra într-o astfel de locație doar pentru poze.

Verificat. O singură dată am jucat la cazino, prima data când am ajuns în Vegas, am introdus în aparat 1 dolar, am câștigat 20, pe care i-am pierdut în 30 de secunde.

Mi-am promis să n-o mai fac vreodată și de atunci singurul motiv pentru care merg la cazinourile din Las Vegas este să las aici o poză”, a scris Andreea Antonescu pe Instagram, în dreptul unei imagini unde apare într-un cazino.

Andreea Antonescu și-a dorit să fie alături de fiica ei când aceasta își sărbătorește ziua de naștere, astfel că a plecat în L.A., unde s-a întâlnit și cu fostul soț. Traian Spak locuiește în America de ani buni și a păstrat o relație bună cu artista.

author avatar
Andrei Ștefan