AcasăMONDENCătălina Ponor se mărită. I-a "furat" bărbatul unei cunoscute cântăreţe. El este...

Cătălina Ponor se mărită. I-a „furat” bărbatul unei cunoscute cântăreţe. El este cu 18 ani mai mare!

Cătălina Ponor (34 de ani) şi Bogdan Jianu (52 de ani) se vor căsători în această lună. Bărbatul este fostul soţ al cântătreţei Julia Jianu, ex-Exotic.

Cei doi au depus deja actele la Primăria Constanța, unde în următoarele săptămâni va avea loc cununia civilă.

Cătălina şi Bogdan au o relaţie din 2018

Fosta gimnastă și regizorul formează o relație din 2018. Cei doi viitori miri au ales să amâne nunta pentru această vară pentru a putea organiza o petrecere fără restricții privind numărul de invitați.

Cătălina Ponor, una dintre cele mai importante nume din istoria gimnasticii românești, a pus punct în 2017 unei cariere plină de succese.

Fosta şi actuala, bune prietene

Julia Jianu şi Cătălina Ponor chiar se cunosc. „Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea! Nu mă mai miră nimic!

Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat. Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”, declara Julia.

author avatar
Andrei Ștefan
1.577 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger