AcasăMONDENCatalin Maruta, inspirat de Ilie Nastase: “Presimt ca va iesi ceva bun...

Catalin Maruta, inspirat de Ilie Nastase: “Presimt ca va iesi ceva bun din asta”

Prezentatorul TV a recunoscut ca a fost impresionat de ceasul de lux purtat de marele campion la tenis Ilie Nastase. Insa, departe de a fi invidios, Catalin Maruta s-a gandit sa ii urmeze exemplul si sa se ocupe de un vechi hobby al sau.

Catalin Maruta s-a aratat foarte impresionat de ceasul purtat de Ilie Nastase, care costa aproximativ 15.000 de euro, iar asta l-a motivat pe realizatorul de la Pro TV sa se ocupe si el de pasiunea sa, aceea de a colectiona ceasuri.

“Nu sunt un tip invidios. Dar, cateodata, ma uit cu admiratie la anumite accesorii pe care unii barbati le poarta. La petrecerea lui Alexandru Ciucu, am remarcat pe mana lui Ilie Nastase un ceas Hublot, produs in editie limitata, cu numele lui gravat pe ecran.

Cei care ma cunosc stiu ca sunt colectionar de ceasuri, deci sunt sensibil la subiect. Nu pot sa nu constat, a mia oara, ca Ilie Nastase reuseste, pe orice cale, sa fie in elita acestei tari, sa fie number one si in sport, si in viata mondena, si in relatia cu firmele care ar face orice ca sa-l aiba drept client.

Daca Hublot a confectionat un ceas personalizat, cu numele lui, cred ca am spus tot. (exista doar 132 de exemplare in toata lumea)

Intamplator (sau nu), una dintre intentiile mele din acest an este sa-mi extind colectia de ceasuri. Ilie Nastase mi-a alimentat ideile, ambitiile. M-a motivat sa-mi urmez un hobby vechi. Presimt ca va iesi ceva bun din asta! :))”, a comentat Catalin Maruta pe pagina sa de Facebook.

author avatar
Alina Costache