AcasăMONDENCatalin Maruta, facut PRAF chiar la el in emisiune! Adrian Sina, de...

Catalin Maruta, facut PRAF chiar la el in emisiune! Adrian Sina, de la Akcent, l-a injurat in direct!

Prezentatorul Happy Hour, Catalin Maruta, a fost cunoscut inca de la debutul in televiziune ca fiind unul dintre putinii realizatori TV care nu le-a permis invitatilor sai sa faca playback in emisiunile moderate de el.

Acest lucru i-a deranjat enorm pe solistii care evitau pe cat posibil sa cante live, unii dintre cei enervati de insistentele lui Maruta de a canta live fiind, la inceputurile lor in muzica, si baietii de la Akcent.  Invitati in mai multe randuri in emisiunea lui Catalin, pe atunci prezentatorul emisiunii Tonomatul DP2, de pe TVR 2, baietii au gasit tot felul de scuze pentru a nu ajunge in platoul realizatorului TV.

Intr-un tarziu, aminteste wowbiz.ro, trupa Akent si-a anuntat prezenta in emisiunea dusmanului lor numarul unu, pentru a-i demonstra lui Catalin ca-i acuza pe nedrept ca nu pot canta live. Cu toate astea, la deschiderea emisiunii baietii nu ajunsesera inca in platou, asa ca Maruta l-a sunat in direct pe Adrian Sina si l-a luat la intrebari.

Raspunsul sefului formatiei l-a lasat mut pe actualul sot al Andrei. „Nu venim la tine pentru ca esti prost!”, i-a spus Sina, dupa care a inchis telefonul!

Intre timp, baietii de la Akcent au revenit la sentimente mai bune si au acceptat, in repetate randuri, sa vina, ca invitati, in platoul emisiunii lui Maruta, in prezent realizatorul Happy Hour, la Pro TV.

author avatar
Alina Costache