AcasăMONDENCătălin Crișan, pe patul de spital! Cunoscutul artist a fost operat: „M-a...

Cătălin Crișan, pe patul de spital! Cunoscutul artist a fost operat: „M-a salvat” – FOTO

Cunoscutul cântăreț Cătălin Crișan a fost surprins pe un pat de spital, iar vestea că artistul a avut nevoie să fie operat s-a răspândit cu repeziciune în mediul online. Fanii acestuia au reacționat, urându-i însănătoșire grabnică.

Dispărut de ceva vreme din lumina reflectoarelor, despre cântărețul în vârstă de 55 de ani s-a aflat recent că a ajuns pe mâna cadrelor medicale.

Chiar artistul a fost cel care a dezvăluit că a avut nevoie de o dublă operație. Și asta pentru că se confrunta cu dureri foarte puternice.

Recunoscător medicului care l-a operat: „M-a ajutat să scap de acele dureri GROAZNICE”

sursa foto: Facebook/Catalin Crisan

Problemele sale au fost cauzate de o hernie de disc. Iar salvarea de aceste dureri „groaznice” cu care s-a confruntat, din câte a ales să menționeze chiar artistul, a venit de la un medic. Cel care s-a „încumetat” să-l opereze.

„Vreau să-i mulțumesc Domnului Doctor Cristescu Mihai Adrian pentru că m-a operat și că acum mi-e bine. La o dublă operație de hernie de disc laterală, la ce-am putut îndura, dânsul m-a salvat și m-a ajutat să scap de acele dureri GROAZNICE… N-a avut curaj să se implice niciun medic neurochirurg. Dânsul și-a asumat această răspundere”, a scris Cătălin Crișan, duminică seară, 28 ianuarie, pe pagina personală de Facebook.

De asemenea, cântărețul i-a mulțumit și partenerei sale de viață pentru că i-a fost alături și că are grijă de el. „Îi mulțumesc partenerei mele de viață pentru că a avut și are grijă de mine!”, a mai scris artistul.

Interpretul celebrei piese „Vorbește marea” a postat, totodată, câteva fotografii, într-una dintre ele apărând chiar pe patul de spital, iar într-o altă poză zâmbind alături de medicul care l-a operat.

Lesne de înțeles, internauții care au văzut postarea artistului Cătălin Crișan – mulți dintre ei fanii acestuia – i-au transmis cântărețului gânduri bune și i-au urat „multă sănătate”.

author avatar
Andrei Coman
624 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri