AcasăMONDENCătălin Bordea şi-a dat demisia de la Xtra Night Show. Unde va...

Cătălin Bordea şi-a dat demisia de la Xtra Night Show. Unde va merge fostul coleg al lui Dan Capatos

Catalin Bordea a dedicat cate un tatuaj fiecarei personalitati care i-a marcat viata

Cătălin Bordea și-a dat demisia de la Xtra Night Show, unde era coprezentatorul lui Dan Capatos. Se pare că actorul de comedie are un nou proiect, iar anunțul plecării sale a fost facut chiar de el alături de colegul său de platou.

Aşadar, după 10 ani de activitate ca coprezentator în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Cătălin Bordea și-a luat adio de la telepectatori.

Ar putea merge la Asia Express

Dan Capatos a anunțat că Bordea ar putea fi primul concurent de la „Asia Express”. Cătălin va pleca într-un nou proiect, astfel că îi va fi imposibil să mai vină la „Xtra Night Show”.

Prezenatorul nu crede că fostul coleg se va mai întoarce în echipa lor.

„Dacă va veni, aici vom fi și în vom primi cu mare drag. Cătălin se va duce și va reprezenta ceea ce a însemnat un Show Păcătos și XNS în bătălia pentru câștigarea noului sezonului al show-ului numit Asia Express, dar care am înțeles că se va schimba.

Tu poți să anunți că te duci, dar nu se știe cine o să mai fie, ce mare secret, primul concurent. Cel puțin până în toamnă Cătălin își ia o binemeritată vacanță”, a spus Dan Capatos în emisiune.

Bordea a refuzat Pro TV-ul

Cătălin Bordea a mai fost la un moment dat la un pas să plece de la XNS, atunci când a primit propunerea de a participa la „Survivor România”, după ce show-ul a fost mutat la PRO TV. Coprezentatorul a refuzat oferta, pentru că voia să participe la „Asia Express”.

Bordea face parte şi din proiectul România are Roast. În acest format vor fi implicate nume cunoscute din zona stand-up, precum Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frânculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea şi Teo Ioniţă.

author avatar
Andrei Ștefan
1.036 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca e actor , de ce nu o pe scena ? Acolo e locul actorului ( cu talent) , el cauta notorietare la tv unde se face de rasul curcilor care privesc asemenea mizerie

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger