AcasăMONDENCat de mult s-a schimbat Ivo din “Inger salbatic”! Il mai recunosti?...

Cat de mult s-a schimbat Ivo din “Inger salbatic”! Il mai recunosti? (VIDEO)

Majoritatea dintre noi l-am urmarit in telenovela “Inger salbatic” in care a jucat alaturi de Natalia Oreiro. Facundo Arana era un tip frumos si rebel care o cucerise definitiv si iremedibiabil pe tanara actrita.

Pe atunci, el interpreta rolul unui baiat de bani gata. Cucerea publicul roman cu look-ul boem pe care il afisa. Acum, la mai bine de zece ani de cand telenovela s-a terminat, are acelasi stil rebel, dar semnele trecerii timpului si-au lasat amprenta pe chipul sau.

Facundo Arana s-a nascut in anul 1973, in Argentina. Actorul a jucat in “Alta comedia”, “Marco el candidato”, “Muneca brava”, “Buenos Vecinos”, “Perla Negra” sau “Zingara”. In afara de cinamtografie, este pasionat de sport si practica foarte des parasutismul, alpinismul, motocilismul si surfing-ul.

In ceea ce priveste viata personala, lucrurile stau foarte bine in cazul lui. Cu ceva timp in urma, Facundo si modelul Maria Susini si-au jurat iubire vesnica. Actorul a fost foarte sigur de alegerea facuta. “Chiar cred ca este pentru totdeauna. Cand un barbat se casatoreste la 40 de ani, cu siguranta nu se mai inseala” spunea pe atunci vedeta.

Daca vrei sa-l revezi pe Ivo in „Inger Salbatic”, mai jos ti-am pregatit un video.

[youtube]umF79PwO-dU[/youtube]

Sursa foto: Facebook.

author avatar
Anca Murgoci