AcasăMONDENCât cere Scărlătescu pe o porție de cartofi prăjiți. Are un preț...

Cât cere Scărlătescu pe o porție de cartofi prăjiți. Are un preț pe care nu-l treci cu vederea

catalin scarlatescuCât cere Scărlătescu pe o porție de cartofi prăjiți. Are un preț pe care nu-l treci cu vederea

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai renumiți și îndrăgiți bucătari din țară. Pe lângă asta, el este și proprietarul unor restaurante din Capitală, trei la număr.

Preparatele sunt unele gustoase, dar nu oricine și le-ar putea permite. Un singur produs, de exemplu, pornește de la 40 de lei. Nici o simplă porție de cartofi prăjiți nu are un preț de trecut cu vederea.

Chef Cătălin Scărlătescu are trei restaurante în București

Restaurantele din București ale lui Cătălin Scărlătescu fac parte din categoria celor unde se mănâncă scump și bine. Dacă ești interesat să mergi la unul dintre ele, trebuie să știi că o porție de cartofi prăjiți, de exemplu, costă 46 de lei. Dacă îți dorești să-i combini cu alte produse, evident, poți trece de 100 de lei.

Cei curioși de un meniu sofisticat, precum fructele de mare, trebuie să scoată din start, din portofel peste 100 de lei. De pildă, un ”Turnedo Rossini: foie gras, beef fillet, croutons, truffle și jus de veau, 160 g” valorează 184 RON, iar un ”Black Angus Entrecote Xmichurri, aioli 190g”, 194 lei.

Un preparat sofisticat, Peruvian Ceviches, costă 74 de lei, iar Carpaccio cu vită, pâine indiană, roșii cherry, miere și dressing de ulei de măsline „te duce” la 61 de lei. Mai mult, o porție de Tacos costă la Chef Scărlă 69 de lei, iar un banal hummus de 230 de grame „te ușurează” de 63 de lei.

Tortelonni poate fi savurat în tihnă cu 67 de lei, iar o porție de paste Carbonara costă nu mai puțin de 67 de lei. Chiar și o salată (Mykonian) te va costa chiar 58 de lei. 127 de lei se plătește pentru un pește fript cu ulei de susan, ghimbir, sos de soia.

author avatar
Andreea Vlad