AcasăMONDENCât cere Scărlătescu pe o porție de cartofi prăjiți. Are un preț...

Cât cere Scărlătescu pe o porție de cartofi prăjiți. Are un preț pe care nu-l treci cu vederea

catalin scarlatescuCât cere Scărlătescu pe o porție de cartofi prăjiți. Are un preț pe care nu-l treci cu vederea

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai renumiți și îndrăgiți bucătari din țară. Pe lângă asta, el este și proprietarul unor restaurante din Capitală, trei la număr.

Preparatele sunt unele gustoase, dar nu oricine și le-ar putea permite. Un singur produs, de exemplu, pornește de la 40 de lei. Nici o simplă porție de cartofi prăjiți nu are un preț de trecut cu vederea.

Chef Cătălin Scărlătescu are trei restaurante în București

Restaurantele din București ale lui Cătălin Scărlătescu fac parte din categoria celor unde se mănâncă scump și bine. Dacă ești interesat să mergi la unul dintre ele, trebuie să știi că o porție de cartofi prăjiți, de exemplu, costă 46 de lei. Dacă îți dorești să-i combini cu alte produse, evident, poți trece de 100 de lei.

Cei curioși de un meniu sofisticat, precum fructele de mare, trebuie să scoată din start, din portofel peste 100 de lei. De pildă, un ”Turnedo Rossini: foie gras, beef fillet, croutons, truffle și jus de veau, 160 g” valorează 184 RON, iar un ”Black Angus Entrecote Xmichurri, aioli 190g”, 194 lei.

Un preparat sofisticat, Peruvian Ceviches, costă 74 de lei, iar Carpaccio cu vită, pâine indiană, roșii cherry, miere și dressing de ulei de măsline „te duce” la 61 de lei. Mai mult, o porție de Tacos costă la Chef Scărlă 69 de lei, iar un banal hummus de 230 de grame „te ușurează” de 63 de lei.

Tortelonni poate fi savurat în tihnă cu 67 de lei, iar o porție de paste Carbonara costă nu mai puțin de 67 de lei. Chiar și o salată (Mykonian) te va costa chiar 58 de lei. 127 de lei se plătește pentru un pește fript cu ulei de susan, ghimbir, sos de soia.

author avatar
Andreea Vlad
4.044 afisari

27 COMENTARII

  1. E un doar bucatar mediatizat aiurea, ca doar trebuie sa traim si noi fortat „visul american”!
    La cati snobi sunt in orasele din Rom-anica o sa se imbogateasca borfasul!

  2. Bucătarul ăsta e un produs media, televiziunile l-au făcut „celebru”, cu toate că-i lipsesc cunoștințe de bază. Dar, fraierii nu mor, doar vin generații de fraieri noi din urmă. Cine-i și tâmpit, să mănânce la acest cârnați cartofi prăjiți cu 46 de lei

    • Bășinoșii..
      Cocalarii..iei 5 kile de cartofi cu 18 lei și mănânci toată luna..deci mănânci 2 luni cu 50 lei..că n o să mănânci numai cartofi..🤮🤣

  3. „Dacă ești interesat să mergi la unul dintre ele, trebuie să știi că o porție de cartofi prăjiți, de exemplu, costă 46 de lei. ”
    Trebuie sa fii ultimul bou sau ultima vaca din staul ca sa te duci in oras ca sa dai pe o portie de barabule prajite 46 de mardei. Acasa iti poti face in 10 minute maxim o portie de barabule si nu te costa decat 3 lei cu tot cu uleiul din tigaie. Dar deh, snobul p00lii tre’sa mearga la borfas ca sa se dea mare ca a mancat barabule…

  4. „un ”Turnedo Rossini: foie gras, beef fillet, croutons, truffle și jus de veau, 160 g” valorează 184 RON, iar un ”Black Angus Entrecote Xmichurri, aioli 190g”, 194 lei.
    Un preparat sofisticat, Peruvian Ceviches, costă 74 de lei, iar Carpaccio cu vită, pâine indiană, roșii cherry, miere și dressing de ulei de măsline „te duce” la 61 de lei. Mai mult, o porție de Tacos costă la Chef Scărlă 69 de lei, iar un banal hummus de 230 de grame „te ușurează” de 63 de lei.”
    Bahhh ne-am dat in chizda ma-sii. Furculision de-a dreptul, nu mai face nimeni mancare normala, toti sunt șefi acum, nu mai sunt bucatari.

  5. Cartofii costa 5 lei/ kg, uleiul 11 lei/ kg, gazul este si el scump, mai adunati manopera, servirea, diverse taxe percepute pentru restaurant. Să nu vă doriți o ciorbă, că 1kg de ceapă este 9lei, iar celelalte ingrediente țin pasul sus. Faliment pentru restaurante? Foamete pentru popor?

    • Fals!

      Cartofii costa 3 lei, uleiul il gasesti si cu 6,50 lei /LITRU, ca nu se vinde la Kil. Asta pentru prostime, ca patronii de restaurante nu le iau de la supermarket-uri, ci de la producatori, deci mai ieftin! Specimenul asta biped are preturi nesimtite, deoarece e un „part”, adica un brand, si are gagica tanara si VIP-a sau VIP-era. Dar prost nu e cine cere, ci ala care da! Din partea mea nu are decat sa-si tatueze FALIMENT pe frunte, ca nici mort nu as manca ceva de la el.

  6. acest nespalat cu fite de bucatar nu merita nici sa taie painea in restaurant, e un zero total, habar nu are cum se gateste, bleahhh

  7. Ferească Dumnezeu,zici că v a luat cu forța și va a obligat să mâncați in restaurantul lui.
    As vrea sa văd care dintre toți acești indignați au avut afacerea lor proprie, au plătit chirie,salarii,lumina,gaz,etc..

    • Se putea sa nu apara si avocatul diavolului…. Iote io am avut „afacerea mea proprie”, dar nu am luat pielea de pe om, ca primii sapte ani de viata i-am petrecut acasa, nu in sinagoga! Dar de acum incolo schimb strategia, ca prea o cauta trotinetistii neomarxisti cu lumanarea.

  8. Acu, dacă tot l-au uschit din am.expres, ce si- a zis ?? Ia, sa scot eu parțială pe buzunarul fraierilor snobi. Prost cine da.

  9. Daca are trei restaurante asta inseamna ca sinf multi fraieri cu fite in cap in Bucuresti care trebuie jumuliti.

  10. I-a scarpinat intre coarne la greu televiziunile pe sefii astia Se scrie ,,chefi” ca pe romaneste pute! Niste jigodii nespalate !

  11. Prost nu e melteanul că cere….
    Chiar, ăsta ce meserie are? „Chef”? Cheful poulii…

  12. Eu v-am mai spus că îl cunosc și nu este nici pe departe un bucătar de stele Michelin,,are vrăjeală,,știe să inducă în eroare publicul,,pe baza televiziunii și a comentariilor false se crede Dumnezeul preparatelor culinare,,dar nu este așa,,e un escroc,,un fals,,și un mincinos,,,

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger