AcasăMONDENCasnicia cuplului Ilie Nastase - Brigitte scartaie? “Imi spune ca sunt...

Casnicia cuplului Ilie Nastase – Brigitte scartaie? “Imi spune ca sunt taranca, ca cine l-a pus sa ma ia!”

Proaspat casatoriti, Ilie Nastase si Brigitte se pregatesc pentru primul Craciun in calitate de sot si sotie, dar fostul model  a marturisit ca mai sunt si probleme in relatia lor, insa sunt discutii pe care ea le considera normale.

Familia Nastase a impodobit casa, pentru sarbatorile de iarna, iar sarcina bradului i-a revenit in intregime lui Brigitte. “Am impodobit bradul, are trei metri. Eu am cioplit bradul cu un ciocan ca sa intre in suport, a trebuit sa las fetele sa il impodobeasca. Eu vrea sa schimb tot dormitorul pana de Paste, a vazut multe gagici si nu il mai vreau asa”, a spus Brigitte, la wowbiz.ro.

In ceea ce priveste relatia cu Ilie Nastase, sotia fostului tenisman a dezvaluit ca mai exista mici discutii intre ei: “Avem si noi discutii. Ilie vine mereu toata ziua dupa mine si ma porcaieste, ca sa zic asa, ca sunt taranca, ca cine l-a pus sa ma ia. La inceput ma suparam, dar acum m-am obisnuit. Ii spun si eu la fel. Stiu ca sunt glume, inainte o luam de buna. Si eu glumesc cu el sa vedem daca ii place. I-am mai gasit in telefon sms-uri cu ‘Te iubesc’, trebuie sa aflu cine e”, a mai spus Brigitte.

De cealalta aprte, Ilie Nastase a dezvaluit ca sotia lui este multumita ca au facut nunta, asa ca de acum pot sa se si certe. “La casa nu am schimbat nimic, am renovat-o mai mult pe afara. Am mai pus si trofeele pe aici. Acum Brigitte se simte bine daca a semnat contractul, putem sa ne certam. Nu cred ca se supara pentru dormitorul meu, au trecut multe prin el”, a spus fostul tenisman.

Foto: exclusivtm.ro

author avatar
Alina Costache