AcasăMONDENCarmen Iohannis - o prezenţă discretă, dar scumpă! Articolul trecut cu vederea,...

Carmen Iohannis – o prezenţă discretă, dar scumpă! Articolul trecut cu vederea, dar care a costat 1.300 de euro

carmen-iohannnis-geantaCarmen Iohannis - o prezenţă discretă, dar scumpă! Articolul trecut cu vederea, dar care a costat 1.300 de euro

Carmen Iohannis a revenit, luni, 13 septembrie, în sala de clasă. Noul an școlar a început astăzi, eveniment așteptat cu emoție atât de elevi, cât și de profesori.

Soția președintelui României a impresionat atât prin mesajul adresat copiilor, cât și prin ținuta purtată. Vă spunem de pe acum că doar geanta costă o adevărată avere!

Carmen Iohannis, geantă de 1.300 de euro

Prima doamnă a purtat o geantă de 1.300 de euro, în prima zi a noului an școlar. Ceea ce a atras atenția la ținuta sa a fost însă geanta pe care a ales să o poarte în prima zi de școală.

Este geanta Lola, de la renumitul brand Burberry, cunoscut pentru modele exclusiviste. O astfel de geantă costă nu mai puțin de 1.316 euro.

Altfel, Carmen Iohannis a purtat o rochie simplă, dar superbă. Imprimeul de pe ținuta ei albă a fost unul viu, cu flori albastre.

Rochia este realizată de creatorul de modă Andreea Tinc, la care a mai apelat și în trecut. Pe deasupra, Carmen Iohannis a ales să poarte un sacou tot alb, ce i-a venit perfect.

Mesajul soţiei preşedintelui

Până să ajungă să dea ochii cu elevii, soția președintelui a stat puțin de vorbă cu presa. Și a transmis și un scurt mesaj cu ocazia începutului noului an școlar, cu trimitere la situația generată de COVID-19.

Doresc tuturor un an școlar cu rezultate foarte bune și să nu ne încurce pandemia, să scăpăm de ea”, a fost auzită spunând Carmen Iohannis.

Zâmbitoare, soția primului om în stat a mai completat mesajul adresat într-o zi specială, atât pentru elevi, cât și pentru părinți și cadre didactice.

Toate cele bune, mult succes și bucurie tot anul nou școlar”, a mai transmis Carmen Iohannis, înainte de a intra în sediul unității de învățământ aflate în zona centrală a Sibiului.

author avatar
Andrei Ștefan