AcasăMONDENCarmen Bruma, trista dupa ce a petrecut cateva zile cu Mircea Badea!...

Carmen Bruma, trista dupa ce a petrecut cateva zile cu Mircea Badea! “Partea proasta este ca se termina!”

Carmen Bruma si-a petrecut o buna perioada din timp alaturi de iubitul ei, Mircea Badea, in Croatia. Din pacate, daca in vacanta totul a decurs foarte bine si s-au simtit minunat unul in compania celuilalt, revenirea in tara a fost una plina de regrete.

Vedeta tv este foarte trista ca vacanta s-a terminat si trebuie sa revina la lucrurile pe care le facea inainte de a pleca sa se relaxeze peste hotare. Carmen Bruma a postat cateva instantanee, pe contul de socializare, din Croatia – tara unde si-a incarcat bateriile pentru inca un an plin de evenimente. „Partea proasta a oricarei vacante este ca se termina”, a scris la descrierea albumului cu amintiri.

In fotografiile facute publice pe Facebook, vedeta apare in costum de baie sau in tinute foarte sexy care ii pun atuurile fizice in valoare. Intr-una din poze, ea este in compania iubitul sau, Mircea Badea, care priveste incruntat spre obiectivul camerei foto. Asta spre deosbire de frumoasa Carmen Bruma care-i toata numai un zambet – dovada ca se simte minunat in compania partenerului ei de viata.

FOTO: Facebook.

author avatar
Anca Murgoci