AcasăMONDENCarmen Brumă și Mircea Badea îşi caută casă. Cei doi, nevoiţi să...

Carmen Brumă și Mircea Badea îşi caută casă. Cei doi, nevoiţi să se mute. Unde au ajuns să locuiască

Carmen Brumă și Mircea Badea îşi caută casă. Cei doi, nevoiţi să se mute. Unde au ajuns să locuiască

Carmen Brumă și Mircea Badea trebuie să-şi caute casă: au fost nevoiți să se mute după ce după ce fostul proprietar al apartamentului unde locuiau cu chirie i-a anunțat că nu va mai putea prelungi contractul.

Cei doi și-au căutat un alt spațiu unde să locuiască împreună cu fiul lor, iar ceea ce au găsit a fost exact așa cum visa Carmen Brumă.

N-au vrut să facă un credit la bancă

De ce locuiesc Carmen Brumă și Mircea Badea cu chirie? Pentru că nu își doresc să își facă un credit la bancă.

„Nici eu nu sunt smerit şi nici modest. Mi-ar plăcea după ce am trăit foarte mulţi ani practic într-o carceră, că asta a fost, am fost sărac de mic, ce să fac, se întâmplă. Puteam să mă nasc în Angola, era mai rău. Nu pot să spun că sunt foarte nervos că am fost sărac în România.

Deci, eu stând atâţia ani într-un spaţiu foarte mic şi fiind foarte neîndemânatic şi un pic claustrofob, mi-ar plăcea să trăiesc într-o casă mare. E adevărat, trăiesc într-o casă mare, închiriată. Nu mi-am permis să-mi cumpăr o casă mare şi nu am vrut să fac nici credit la bancă”, a afirmat Mircea Badea.

Carmen Brumă, tristă că se mută

„A fost o istorie mai complicată. Nu ne planificasem neapărat să ne mutăm, dar așa a fost situația. A trebuit să facem față și să căutăm urgent un aparatment în care să stăm și sunt foarte fericită că am găsit ceva un pic peste așteptările mele și cred că a fost un noroc pe care l-am avut. 

Noi stăteam cu chirie într-un loc în care ne-am simțit foarte bine, că stăteam de foarte mulți ani acolo, dar nu s-a mai putut prelungi contractul și atunci am fost puși în situația de a ne găsi foarte rapid un alt loc”, a dezvăluit Carmen Brumă.

author avatar
Andrei Ștefan