AcasăMONDENCarmen Bruma: "Ne-am dorit amandoi un copil! Pe Mircea nu indrazneste lumea...

Carmen Bruma: „Ne-am dorit amandoi un copil! Pe Mircea nu indrazneste lumea sa-l intrebe”

Carmen Bruma si Mircea Badea si-au dorit foarte mult sa aiba un copil, in ciuda faptului ca deocamdata nu vor sa se casatoreasca. Totusi, vestea ca a ramas insarcinata i-a bucurat foarte mult pe amandoi, chiar daca numai viitoarea mamica vorbeste despre bebelusul din burtica.

Vedeta tv a marturisit ca din momentul in care au decis ca vor sa fie parinti  si pana cand a aflat ca a ramas insarcinata au trecut doar trei luni, timp in care nu a facut decat un singur test de sarcina.

„Am venit cu lucrurile care ma mai incapeau in anumite zone. Am pus un kilogram, m-am cantarit ieri. Eram ingrijoarata, trecusera 3 luni si eram la fel. Am 58 de kilograme. Este recomandat sa iei maximum 12 kilograme la o sarcina. Am avut stari de greata insuportabile, de dimineata pana seara. Eram ca un caine de vanatoare, daca ieseam din bloc si cineva facea gratar, simteam. Cel mai mult ma deranja fumul de orice fel

Pe Mircea nu indrazneste lumea sa il intrebe (de sarcina ei, n.r.). Ne-am dorit un copil, s-a intamplat repede. Am ramas insarcinata in trei luni si am facut un singur test de sarcina”, a povestit iubita lui Mircea Badea, Carmen Bruma pentru emisiunea „Draga mea prietena”, difuzata pe Kanal D.

author avatar
Alina Costache