AcasăMONDENCarmen Bruma, gravida in cinci luni, cu burtica la vedere! “Chiar esti...

Carmen Bruma, gravida in cinci luni, cu burtica la vedere! “Chiar esti insarcinata sau e vreo gluma?”

A trecut de jumatatea sarcinii, insa nici acum fanii nu cred ca, intr-adevar, iubita lui Mircea Badea este gravida. Iar neincrederea lor a fost alimentata si de cele mai recente poze postate de Carmen Bruma, in care si-a aratat burtica.

Carmen Bruma si Mircea Badea vor deveni parinti in mai putin de cinci luni, iar aceasta noua ipostaza ii face foarte fericiti pe cei doi. Mandra foc de evolutia sarcinii, viitoarea mamica nu pierde niciun prilej pentru a le arata amicilor virtuali cat de incantata este de bebelusul care se dezvolta in pantecele ei, dar si cat de mult i-a crescut burtica.

Chiar daca este insarcinata, vedeta nu se abate de la stilul ei de viata – sport si alimentatie sanatoasa –  iar asta o ajuta sa aiba o silueta de vis, chiar si in luna a cincea de sarcina, ceea ce a starnit invidia si admiratia multor mamici sau viitoare mamici.

Vedeta de televiziune a postat recent pe contul ei de Facebook o fotografie cu ea in sala de sport, admirandu-si burtica in oglinzi. “Am ajuns la jumatatea sarcinii (20 de saptamani). La cererea publicului postez niste poze cu „burtica””, le-a spus Carmen Bruma fanilor ei de pe reteaua de socialiazare.

Mesajele de sustinere din partea fanilor au venit la scurt timp de la postare, insa in timp ce unii au apreciat-o pentru cat de bine arata, altii au dat “glas” ideii la care, probabil, s-au gandit multi. “Chiar esti insarcinata sau e vreo gluma?”, a intrebat un prieten virtual.

author avatar
Alina Costache