AcasăMONDENCarmen Bruma, despre copilul pe care-l are cu Mircea Badea: “Am decis...

Carmen Bruma, despre copilul pe care-l are cu Mircea Badea: “Am decis de comun acord sa facem pasul asta”

Mircea Badea si Carmen Bruma au surprins pe toata lumea cand au anuntat, prin intermediul unui site de socializare, ca in curand vor fi parinti. Realizatoarea TV este gravida in patru luni si se simte excelent.

Carmen Bruma abia asteapta sa devina mamica si deja s-a gandit la sexul pe care ar vrea sa il aiba copilul lui. “Sper sa decurga normal sarcina si sa fac tot ceea ce depinde de mine ca lucrurile sa fie ok. Eu am decis sa fiu foarte bine informata. M-am gandit initial la ce are nevoie el si apoi la ce am eu pofta sa mananc. Sunt convinsa ca venirea lui pe lumea imi va schimba viata. Am decis de comun acord (cu Mircea Badea, n.r.) sa facem acest pas. Simt ca va fi baietel”, a spus vedeta la WOWbiz.

Realizatoarea TV a vorbit si despre primul trimestru de sarcina, in care a trecut prin clipe mai grele: “Nu m-am speriat foarte tare. Am vorbit cu medicul care imi supravegheaza sarcina si m-a linistit. El mi-a zis ca greturile in timpul sarcinii sunt benefice, dar sa nu se ajunga la un fel de obisnuinta. Nu sunt nici prima, nici ultima femeie care este insarcinata. O sa incerc sa nu o iau razna, sa nu ma panichez. Imi doresc foarte tare sa pot naste natural. Din pacate nu e o alegre pe care pot sa o fac, doctorita imi va zice daca pot sa fac asta sau nu. Eu vreau sa nasc natural”.

author avatar
Alina Costache