AcasăMONDENCarmen Bruma are un prieten neobisnuit! Uite cum arata!

Carmen Bruma are un prieten neobisnuit! Uite cum arata!

Carmen Bruma l-a prezentat fanilor pe Brebenus, prietenul sau inaripat. Este vorba de un canar pe care vedeta l-a primit de la un admirator in urma cu 12 ani.

Frumoasa iubita a lui Mircea Badea si-a surprins prietenii din mediul virtual cu o poza postata pe Facebook. Un canar galbui, pe nume “Brebenus” este prietenul necuvantator al lui Carmen Bruma. Gazda emisiunii “Ai grija de tine” a marturit fanilor ca a primit pasarea in urma cu 12 ani de la un telespectator care I l-a lasat la poarta televiziunii, intr-o colivie.

“Vi-l prezint pe Brebenus, canarul meu! L-am primit acum 12 ani de la un telespectator care mi l-a lasat la poarta televiziunii intr-o colivie”, a scris Bruma pe Facebook.

Carmen Bruma este insarcinata in luna a cincea si este nerabdatoare sa devina mamica, desi recunoaste ca nu i-a fost deloc usor in primele luni de sarcina, cand s-a simtit destul de rau. „Starile de greata au fost permanente in primele trei luni. Am incercat sa mananc fortat atat cat am putut. Am citit, sunt foarte bine documentata, insa nu am putut sa aplic tot ceea ce am citit. Teoretic, dupa patru luni si jumatate greturile dispar sau se raresc. Orice medic ginecolog spune ca e bine sa astepti sa nu dezvalui imediat apropiatilor, pentru ca primele luni sunt mai dificile ale sarcinii”, a declarat Carmen Bruma la Teo Show in urma cu cateva saptamani.

author avatar
Andra Nesu