AcasăMONDENCare e mai frumos? Litoralul românesc sau cel spaniol? Un american a...

Care e mai frumos? Litoralul românesc sau cel spaniol? Un american a dat un verdict surprinzător

litoralMamaia revine în preferințele românilor. Cât costă un sejur pe litoralul românesc, la începutul lunii iunie

Vara s-a încheiat, aşa că a venit timpul conluziilor. Un american care s-a tot plimbat pe plaje din Europa pare în măsură să dea un verdict aproape de realitate.

Bărbatul a comparat litoral românesc cu cel spaniol, iar concluzia lui este cu adevărat surprinzătoare.

Dezamăgit de Tenerife

Daniel, care are dublă cetățenie (româno-americană), spune că a fost mai întâi la Tenerife, în luna iunie, unde a avut din start un șoc: pereții din baie erau plini de mucegai, iar peste tot era un miros înțepător.

Nu mi-a venit să cred. Eram pentru a treia oară în Spania și a pentru a doua oară în Tenerife, dar nu mai pățisem niciodată una ca asta.

O ticăloșie revoltătoare, îmi venea să plec pur și simplu, dar nu puteam nici să renunț la banii pe care îi plătisem deja și nici nu voiam să fac circ și să caut cine poate obliga hotelul să mă despăgubească”, a spus turistul.

Încântat de Mamaia

Apoi, americanul a mers la Mamaia pentru cinci zile. De această dată, spune el, a avut o vacanță mai mult decât decentă.

Mamaia nu e Tenerife, dar să știți că are frumusețile ei. Unii o compară cu Ibiza. Și nu e că sunt și român, dar e frumoasă. Aș spune că sunt multe cluburi cochete și fete frumoase din toată lumea.

Pentru americani e un pic mai greu de ajuns, pentru că nu există zboruri directe spre România. Se poate ajunge însă din Londra, Paris sau Frankfurt oricând într-un mare oraș românesc cum e capitala București, Cluj sau Iași.

Apoi, dacă se vrea să se ajungă pe litoralul românesc, e de preferat să se zboare la București, iar de acolo se ajunge relativ ușor cu trenul, cu autocarul sau cu o mașină închiriată”, a mai zis omul.

În ceea ce priveşte interacţiunea cu oamenii, Daniel a spus că românii și spaniolii sunt latini și că seamănă ca fire.

author avatar
Andrei Ștefan