AcasăMONDENCantaretul Aurel Moldoveanu trece prin momente ingrozitoare, dupa ce mama lui a...

Cantaretul Aurel Moldoveanu trece prin momente ingrozitoare, dupa ce mama lui a murit

Pentru niciun copil, indiferent de varsta, nu e durere mai mare decat aceea a pierderii parintilor. Cunoscutul solist Aurel Moldoveanu trece, in aceste zile, printr-o grea incercare, dupa ce mama lui, Ioana Moldoveanu, a trecut in randul dreptilor.

Cantaretul indragit pentru firea lui vesela si glumeata a primit, joi, o grea lovitura. Cea care i-a dat viata si i-a fost alaturi in momentele fericite, dar si cele mai putin usoare ale existentei sale, s-a stins. Aurel Moldoveanu a anuntat cumplita veste pe pagina sa de Facebook. Mesajul, postat ca un semn de omagiu adus fiintei dragi, i-a emotionat pana la lacrimi pe cei care il pretuiesc pe artistul Aurel Moldoveanu.

Fanii care il stiau mereu vesel si gata sa le cante piesele sale pline de ritm si culoare, printre care si celebra „Du-te dor”, au tinut sa ii transmita ca ii sunt alaturi in aceste zile grele, in care pe chipul sau tristetea a luat locul nelipsitului zambet. „Nu mai aud cantecul mamei… si nu mai simt mangaierea ei (…) EA a plecat intr-o lume mai buna!”, suna mesajul semnat de Aurel Moldoveanu.

Asa cum era de asteptat, odata ce au aflat de drama prin care trece solistul, admiratorii sai s-au grabit sa il sustina, prin intermediul gandurilor exprimate in scris, pe reteaua de socializare, in aceste momente deosebit de grele, pentru el si apropiatii familiei. Mama solistului, Ioana Moldoveanu, isi va gasi odihna de veci in Bordesti, localitatea natala a interpretului in varsta de 44 de ani, situata in judetul Vrancea.

Sursa foto: facebook